Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendinle Baş Başa Kalıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün. Karmaşa yaşanmasına müsaade etmemeniz gerekiyor.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Neler yapabileceğinizin farkında olmanız gereken bir gün. Sınırları doğru belirlemenizin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arka planda ne hissettiğiniz ön planda yüzünüzde belirebilir. Duygularınızı saklamak istemiyorsanız ne hissettiğinizden ve bunu hangi ortamda paylaştığınızdan emin olmalısınız. Bu vesileyle dış görünüş ve imaj konusunda bazı yenilikler yapma isteği duyabilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanıza dönüp, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı net bir şekilde belirlemekte fayda var. Sevdiklerinizle daha fazla iletişim kurarak anlayış ve destek bulabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve stres faktörlerinden uzak durmaya çalışmak da bugün önemli olacaktır. Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için cesur adımlar atmaktan çekinmeyin. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kimsenin canını sıkmasına izin vermeyeceksin. Kendinle baş başa kalmak için evinde vakit geçirmek isteyebilirsin. Akşam arkadaşlarını yemeğe davet etmek isteyebilirsin. Hazırlayacağın yemekler konusunda kendine çok güvenmesen de arkadaşların yemeklerine bayılıyor. Mutfağa daha fazla girmen konusunda seni cesaretlendirecekler.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza nasıl bir şekil vermeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bunun için çalışmak, çabalamak gerekebilir; bu yüzden ne istediğinizin farkında olmalısınız. Deniz yolculukları planlarken hava koşullarını da göz önünde bulundurun.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafanızda çift durumlar ya da dikkatsizlik yaratabilecek koşullar olabilir. Kendi kendinizi aldatmaya dikkat etmelisiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimlerinizde çekiciliğiniz ön planda olacağı için bekar olan Yengeç'ler ilişki sahibi olabilir, ilişkisi olan Yengeç'ler ise ilişkilerini istedikleri şekilde yönlendirebilirler.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanları ikna etme kabiliyetin artacak bugün. Kendi istediklerini ve sana göre doğru olanları ifade etmede bir sıkıntı yaşamayacaksın. İstediğin gibi gelişmeler görmek gününün çok daha keyifli geçmesini sağlayacak.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, günlük yaşamınızda veya rutinler ve alışkanlıklarla sağlıklı bir düzene girmenin yollarını buluyorsunuz ve bu, yaşamın birçok farklı bölümüne fayda sağlıyor. Özellikle daha büyük hedefleriniz, kariyeriniz ve para konularınızla ilgili olarak geçmişte var olmayan seçenekleri görüyorsunuz. Yepyeni projeler ve büyük kararlar muhtemelen beklemelidir ancak fikir üretimi şu anda mükemmel. Günün ayrıntılarını başarılı bir şekilde ele almak için geçmiş deneyimlerden ve bilgelikten yararlanıyor olabilirsiniz. Bu, yeni farkındalık veya eski sorunlara dair iç görü veya derinlemesine düşünme ve eğer bunu yönetebilirseniz rahatlama için önemli bir gün.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Dağınıklık size çoğu zaman çok şey kaybettirebiliyor.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zihinsel olarak oldukça iyi durumdasınız. Geçmişte yaşanmış olayların izlerinden de tamamen kurtulma şansınız var. Eyleme geçmeden önce içinde bulunduğunuz duruma uygun hareket etmenizin daha doğru olabileceğini de unutmayın. Sorunları ve sıkıntıları gözünüzde büyütmemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer yeni bir romantik ilişkide iseniz, yeni ilişki arkadaşınızla ilgili bazı hoş olmayan gerçekler duyabilirsiniz. Bu yeni ilişkiniz nerdeyse başlamadan biteceğinden, sosyal çevrenizi genişletmeye bakın. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki fikir çatışmalarını abartmayın ve anlaşma zemini yaratmaya çabalayın. Sevecenliğinizden yararlanarak,arkadaşlarınızla uyum içinde çalışmanız mümkün. Parasal konularla ilgili gelişmeler olumlu yönde olacak. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 13" R
Ay
Başak
11° 36' 40"
Merkür
Boğa
01° 28' 24"
Venüs
Boğa
21° 25' 04"
Mars
Koç
12° 26' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 24"
Satürn
Balık
17° 52' 36"
Uranüs
Boğa
23° 18' 23"
Neptün
Balık
29° 21' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 04"
Lilith
Başak
25° 10' 37"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>