Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 20%

Bugün, sevgilinizle bir araya gelmek veya hatta uzun süre telefonda konuşmak için iyi bir gün değil. Telefon görüşmelerinizi kısa tutun ve birkaç gün içinde bir buluşma ayarlayın. Arkadaşınız çok stresli ve tedirgin bir durumda olabilir ve söylediğiniz e ufak şeye alınabilir. Bu da hoş olmayan bir kavgaya yol açabilir. Sabırlı olun!

Çok titiz bir insansınız ve detaylara gösterdiğiniz ilgi size tanınırlık kazandırabilir. Rakamlarla veya bilgisayar verileriyle çalışıyorsanız, rakamlara dikkat etmeniz harika sonuçlar doğurabilir. İşinizin yanında durmaktan çekinmeyin. Bu, çevrenizdeki diğer kişilerin uzmanlığınızı takdir ettiğini anlamanız için iyi bir zaman. Alkışlara karşı rahat olmaya çalışın, çünkü gelecekte daha fazlası olabilir!

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Sıfırdan bir şeylere başlamak; inşa etmek istiyorsun. Bu fiziksel bir obje de olabilir; kişisel bir proje de. Evin için bir mobilya dizayn etmeyi düşünüyor olabilirsin. Hayal gücün devreye girdikçe ilham dolu hissedeceksin. Ahşap malzeme, boya ve çeşitli araç gereçler alıp projene koyulabilirsin. Ya da daha sanatsal işlere girişebilirsin. Favori enstrümanın aracılığıyla güzel bir melodi besteleyebilir; veya bir web sitesi tasarlayabilirsin.Kendinizi bir başkasına ya da başka bir şeye bağlılığınız açısından eleştirirken bulursanız, bu şaşırtıcı olmaz. Bugünün gezegensel etkileri, şeylere olan duyarlılığınızı artırabilir ve büyük ölçüde bu bağlılığı yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bağlandığınız ilişkilerin ve taahhütlerin değerlendirilmesi,kendi gelişiminizin üzerinde duracağınız için iyi olabilir. Sadece konuşmaya direnmek konusunda dikkat edin. Bu başka bir günde olmuş olsaydı çok daha iyi olurdu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnanç, sahip olduğunuza inandığınız güçten çok daha güzel bir şeydir. Bu sebeple yıldızlar size inançlarınız hakkında bazı sorular sormanız gerektiğini söylüyor: nereden geliyorlar, sizi nereye doğru götürüyorlar. Biraz dur ve mensup olduğun dinin ve sana gerçekten ne ifade ettiği hakkında düşün, eğer bir dine mensupsan tabii. Unutma, diğer dinlere karşı da hoşgörülü olmak oldukça önemlidir!

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rahatsız edici insanlarla uğraşmak canınızı sıkabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve kimse ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi görünüyor. Uzaktan çalışma durumu iletişim noktasında bazı problemlere neden olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde yaptığın değişikler çevrendekilerin dikkatini çekiyor. Evli bir Yengeç burcu isen eşinle arandaki duygusal iletişim artış gösteriyor. Akrabaların ile yapacağın telefon görüşmeleri gerilmene neden olabilir. Gün içerisinde akıllıca kararlar alman gereken bazı durumlar ile karşılaşabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan bulunduğun ortamdaki birisi ilgini çekebilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Güvenmediğiniz bir işe ve yatırıma başlamayın. Hayallerini oluşturduğunuz konulara yaklaşmanız için biraz daha sabırlı olmalısınız.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi felsefenizi benimsetmek için mücadele içine girebilirsiniz. İnandığınız konularda sonuna kadar cesaret gösterdiğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde karşınızdakini kırmamaya özen göstermeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde sanatsal aktivitelerle uğraşmak size iyi gelecektir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ya da başka sebeplerden ötürü bazı kişilerle bir arada bulunmak sizler için zorlayıcı olsa da duruma diplomatik bakmakta büyük fayda var.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar sizi sizden daha çok düşünüyor. Bu kadar güzel insanlarla beraber olduğunuz için şükretmelisiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bugün hayatın derin yönlerine daha fazla ilgi duyarsınız.Uzak akrabalarınızla iletişime geçebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişilerden haber alabilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşumu uzaklaşma isteği duymanıza sebep olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Baş ağrınız bugün zayıf noktanız. Çok fazla su içerek ve bol miktarda vitamin alarak bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın! Bugün bir nedenden dolayı sevdiğiniz kişiye yaklaşacak kadar rahat hissetmeyebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 59" R
Ay
Balık
05° 56' 17"
Merkür
Koç
18° 17' 30"
Venüs
Boğa
04° 35' 06"
Mars
Koç
01° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 15"
Satürn
Balık
16° 49' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Başak
23° 39' 38"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>