Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendinle İlgilisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile aranda geçecek konuşmalar dikkat çekici olacak bugün. Eğer bir ilişkin yoksa, geçmişte kalan bir konu tekrar gündeme gelebilir. Seni rahatsız veya huzursuz eden konularla uğraşmak zorunda kalabilirsin bugün.

İş hayatınız biraz çetrefilli. Dolanmış misina gibi karmaşık ve gayri memnun ilişkiler içindesiniz. Aradığınız çıkışı haftanın içinde bulacaksınız. Eski birarkadaşınızın sizi bu karmaşanın içinden çekip alacak.

Bugün üretken olacağın bir gün. Halletmen gereken birden fazla mesele olabilir. Ve bu konulara yeterince vakit ayırabilirsin. Birçok sorumluluğu yerine getireceğin ve maddi olarak rahat edeceğin bir gündesin.

Vücudunda biriken gerginliklerin kas ağrıları olarak sağlığını etkilememesi için esneme hareketlerine özen göstermelisin. Bol bol su tüketmek ve esneme hareketleri yapmak ağrıların önüne geçmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok net düşüncelerin olabilir. Bazı konularda kafan da, kalbin de çok rahat olacak. Adım atmak seni çok daha iyi hissettirecek. Düşünüp beklemek yerine rahatlıkla eyleme geçeceğin bir gündesin. O yüzden senin için önem taşıyan konulara öncelik vermen gerekebilir.

16 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün güvendiğiniz dağlara karlar yağabilir. Endişelenmeyin ve hemen paniğe kapılmayın. Çünkü detaylı bir şekilde düşündüğünüzde aslında bu durumun sizin lehinize sonuçlandığını göreceksiniz. İç huzurunuzu bulmaya çok yakınsınız. İç sesinizi dinleyerek hareket etmelisiniz.

16 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde ilgi görmek seni mutlu ediyor. Fakat beklemediğin bir anda ilişkinle ilgili sorunlar baş gösterebilir. Önceliğin yapıcı davranmak olacak. Çalışan bir Yengeç burcuysan,hayatında yeterli donanımı olmayan kişiler her işi yaparım demesi seni sinirlendirebilir. Bugün öz bakım ve rahatlama zamanı olabilir. Kendine zaman ayırmak ve kendini şımartmak ve isteyebilirsin.

16 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta her şeyin bir yanılma payı olduğunu bilmelisiniz. Bugün doğru olduğuna inandığınız bir şeylerin yarın başka bir noktası ortaya çıktığında bunu görmezden gelmemelisiniz. Bırakabilme cesareti sizi ruhsal bir fakirliğe sürüklemeyecektir, kendinizi bu düşünceyle beslemenizde fayda var.

16 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar dengenizi bozabilir. Bazı olayları akışına bırakmanız gerekebilir. Kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin büyüsüne kapılıp gitmeyin.

16 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uplifers önerisi: Evrimbilimci Charles Darwin’in “survival of the fittest” prensibini mutlaka duymuşuzdur. Yaygın kanının iddia ettiğinin aksine bu prensip aslında “en güçlü olanın hayatta kalması” demek değil. Zira doğada her zaman kuvvetli olan değil, çevresel koşullara en kolay uyum sağlayabilenler hayatta kalır. Esnek bir zihniyet, sıkı bir çalışmayla birlikte başarmak istediğiniz her şeyi kolaylıkla uygulamanıza ve karşınıza çıkan zorluklarla kolaylıkla baş etmenize olanak tanır. Peki, esnek bir zihne sahip olmak ne demek? “Beyin esnekliği: Nöroplastisite ve zihinsel esneklik ile zihniyeti değiştirebilmek mümkün mü?”

16 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanlarla iletişimine dikkat etmen gerekebilir genel olarak. Konuşulan her şeyi kişisel algılamamak olası sorunları çözmekte sana yardımcı olabilir. Gereksiz yere insanlarla inatlaşmaman günün önceliği olabilir.

16 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş veya finansal konularla ilgili yeni gelişmeler veya olağandışı olaylar bugün güçlü bir şekilde öne çıkabilir. Yenilikçi fikirler veya ani bir şöhret fırsatı sizi motive edebilir. Para harcama konusundaki dürtüleriniz tekrar düşünmekten muhtemelen fayda görse de, yeni yöntemlerden veya teknolojilerden ilham almak için iyi bir zaman. Bugün aklınıza gelen ticari fikirler altın değerinde olabilir. Sezgileriniz hayatınızda yeni bir yöne işaret ediyor. Bazı arzular tam olarak gerçekleşmese bile, seçeneklerinizi keşfediyorsunuz ve bu değerli bir tecrübe. Heyecan verici bir şeye çok yakınsınız! Yeni fikirler zamanınızın çoğunu alabilir ancak bu süreçte çok şey de öğrenebilirsiniz. Bir durumdan en iyi şekilde yararlanmanın yollarını tasavvur edebilirsiniz. Odağınız, pratik iyileştirmeler veya hayatınızı biraz daha iyi hale getiren şeyler olabilir.

16 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü sizin kadar sistemli kullanan kişiye çok az rastlanır. Bugün, her türlü maddesel olaylarla haşır neşir olacaksınız. Para kazanma konusunda detaylar ve farklı konumlar söz konusu. Hedeflerinize yaklaşacaksınız.

16 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

16 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Parayla ilgili konular gündeminize gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Siz, ne istediğiniz bilen ender kişilerden birisiniz. İyi bir dinlenmeye ihtiyacınız var.

16 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>