Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dedikodu Kazanı Kaynıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Yeniliklere açık olmak karşına daha çok fırsat çıkmasını sağlayabilir. Yeni insanlarla tanışacağın ortamlara girmekten çekinmemelisin. Sürprizlere karşı hazır olmak sana büyük yararlar sağlayacak.

Sizi beğenip örnek alan biri, bugün sizi bir konuda eleştirebilir. Hazımlı olup onu cesaretlendirebilirsiniz. İş bağlantılarınızdaki küçük kopukluğu yakında halledeceksiniz.

Arkadaşlarınla fikir alışverişleri yaparak yenifırsatları yaratmak mümkün olabilir. Bu fırsatları hayata geçirmek için ciddi çalışmaların olmalı. Sıkı çalışmaya devam ederek hedeflerine varmak mümkün olacak.

Daha sağlıklı bir hayat için radikal kararlar alabilirsin. Kötü alışkanlıkları terk etmek sana uzun vadede büyük yararlar sağlayacak. Sık sık temiz hava almaya çıkmak sana iyi gelecek, yenilenmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konularında her zamankinden daha dikkatli olmalısın. Yanındaki insanların tavsiyeleri sayesinde hata yapma ihtimalin azalacak. Sana değer veren insanların üzerine titremeleri seni daha güçlü kılacak.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün gerçekten öngörü yeteneğinizin arttığı bir gün olacak. Olaylara karşı mümkün olan en iyi çözümü bulabilmek için algılarınızı ve sezgilerinizi kullanmaya özen gösterin. Durumlar ve kişiler farklılık gösterse de kendi isteklerinize önem vermeyi deneyin.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinde dedikoduların fazla olması sebebiyle söylenen şeyleri kafana takmamaya çalışmalısın. Özellikle bugüntoplantısı yapmak, organizasyon konulu işlerde beceri göstermek son derece önemli olacak. Sevgiline karşı hissettiğin duyguları göstermekte zorluk çekmen, sorun yaşamanıza neden olabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik ve aile hayatına ilişkin düşüncelerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Bazı eksikleri görmek bu değişiklikte etkili olabilir. Taşınma ve alım satım gibi işlemlerinizde daha net sonuçlar almaya başlayabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarda değişiklik yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamanız gerekebilir. Bu konuda mücadele vermeniz söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizde duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Ani kararlar almaktan çekinin. Bazı olayları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha sakin koşullar içinde olmak isteyebilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirecek gerekli şartlara sahip olabilmek için çok desteğe ihtiyacınız var. Biryerinde statü değişikliği için çevre edinmeniz şart.

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bireyselliğiniz, geleneğe aykırı olabilir. Aileniz veya kültürünüz olayları bir şekilde görebilirken, kişisel bakış açınız tamamen zıt olabilir. Geleneksel değerleri göz ardı etme ve işleri kendi bildiğiniz şekilde yapma kararınız, sizinle bu ideolojilere inanan insanlar arasında bir çatlak açabilir, ancak bu, hala birbirinizin inançlarına ve değerlerine saygı duyamayacağınız anlamına gelmez. Mütevazı ve kibar olmaya devam ederken kendi yolunuzu seçebilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para ve maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler maddi kaynaklarınızı büyütebilir. Ayrıca ev ve ailenizle ilgili gerçekleştirmek istedikleriniz için adım atabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde duygularınız hareketlenecek gibi. Bugün işinizle ilgili konularda güçlükler çıkabilir. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Başkalarını tenkit edecek, tartışmalara yol açacak yerde kendi yanlışlarınızı düzeltmeye bakın. Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz var. Kendinizi zorlayacak sporlardan ve beslenme şekillerinden bir süreliğine uzak durun.

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 29' 35" R
Ay
Aslan
29° 33' 51"
Merkür
Boğa
00° 11' 09"
Venüs
Boğa
20° 10' 14"
Mars
Koç
11° 40' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 03"
Satürn
Balık
17° 48' 25"
Uranüs
Boğa
23° 14' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
21° 29' 59"
Lilith
Başak
25° 03' 52"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>