Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Konsantrasyonun Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile arandaki konuşmalar güven mevzularına gelebilir bugün. Bu kişiye ne kadar güvendiğini görmek için iyi bir fırsat çıkabilir karşına. Karşındaki insanı daha iyi tanımak için acele etmemelisin bugün.

Bugünlerde aksaklıklar bitmiyor. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz.

Maddi kaygıları geride bırakarak keyif alacağın aktivitelere odaklanmalısın bugün. Kazanç ve kayıplar üzerinde düşünmek yerine seni mutlu eden ufak tefek şeylere odaklanman parasal olarak daha iyi bir hava yaratacak.

Sevdiklerinle güzel bir iletişim kuracağın ve seni geren mevzular hakkında onların desteğini alabileceğin bir gündesin. Bugün stresi üstünden atmak için yapman gereken en önemli şey, sıkıntılarını çevrendekilerle paylaşman olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün planlarında esnek olman gerekecek. Her şeyi halletmek için bir programa sahip olmak güzeldir ancak bu programı katı tutmak işleri halletmene engel olabilir bugün. Bazı şeyleri daha esnek bir zaman diliminde halletmen gerekecek.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Fiziksel ve zihinsel enerjileriniz bugün akıp gidiyor ve bu nedenle muhtemelen istediğiniz her koşulda ilerlemeyi sağlayabilecek her projenin üstesinden geleceksiniz. Sanatsal çabalar, grup aktiviteleri, sosyal etkinlikler - hepsini takip etmeniz muhtemel, hadi biraz meşgul olun! Bugün aynı zamanda çok şey başardığınız heyecan verici bir gün olacak. Bunu yaparken kendinizi iyi hissedin. Elinizden gelenin en iyisini yapın ve eğlenin!

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaşacağın sorunların ne kadar büyük olduğunun bir önemi yok. İçindeki savaşma duygusu seni bu sorunları aşmak konusunda cesaretlendiriyor. Özel hayatının düzene oturması işine daha rahat konsantrasyon olmanı sağlıyor. İyi yönde gelişen olaylar bugün zincirleme etkisi yaratabilir. Kendini bu noktada şanslı hissediyorsun. Fakat tüm bu gelişmeler olurken tedbiri de elden bırakmayacaksın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda haklılığınızın anlaşılacağı durumlar ortaya çıkarabilirsiniz. Kendiniz için bir şeyler yapmak, işinize ve emeğinize sahip çıkmak adına elinizi taşın altına koymak bugün daha kolay olabilir. Bireysel çalışmalarınız ve çevrenize olan yaklaşımlarınız dikkat ve takdir toplayabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapmanız sizi rahatlatabilir. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızla ilgilenirken ilişkiye istediğiniz ilgiyi gösteremeyebilirsiniz. Partnerinizle aranızda kopukluklar oluşabilir. Önce sağlığınız sonra ilişkiniz odakta olabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz dinlenmeye öncelik verebilirsin. Zihnen ve bedenen yorgunsan eğer bu sana aksi bir ruh hali olarak yansıyabilir. Bu negatiflikten uzaklaşıp kendini rahatlatmak için ise dinlenmen gerekecek.

19 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz, son zamanlarda çok da iyi olmayan davranışlara yöneliyor ve sizi de buna teşvik ediyor veya sürdürmeye çalıştığınız sağlıklı alışkanlıkları takip etmenizi zorlaştırıyor olabilir. Bir yandan etrafınıza uyum sağlamaya çalışıyor bir yandan da kendiniz için güzel şeyler yapmaya çalışıyorsunuz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konulardabirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Özellikle çevrenizde başarılı çalışmalarınız ses getirecek.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklemede olan bir konunun nasıl sonuçlanacağıyla ilgili biraz gergin olabilirsiniz. Sabırlı, pozitif ve sakin kalmalısınız. Siz ne kadar pozitif olursanız, sürecin ilerletişi de o kadar pozitif bir ortamda gerçekleşecektir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aradığınız doğru insanı bulmak için biraz daha bekleyeceksiniz ama bu beklemenin karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Son günlerde işleriniz fazlasıyla arttı. İş yerinde olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha aceleci olmanızı gerektiriyor. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz

19 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>