Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sezgilerini dinliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbinizde biri var ve muhtemelen belirli bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Bu aşkın peşinden düşüncesizce ve aceleci bir şekilde koşmak yerine, daha fazla planlama yapmalısınız. Uzun vadeli bir bakış açısıyla durumu inceleyin ve ilişkinin şu anda nasıl ilerlediğine bakarak, istediğinizin bu olup olmadığına karar verin. Avantajlı bir duruma geçebilirsiniz.

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Bugün kendinizi aktif olduğunuz alanda geliştirmek için kitap, magazin köşeleri ve gazete okurken bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi finansal konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz insanlara telefon edebilir, onlarla ilginç bir sohbete girebilirsiniz. Yeni insanlar şöyle dursun, yeni planlar ve fikirler sonuç getirebilir. Hepsinin listesini tutmaya devam edin, dinlenmek için kendinize zaman ayırın ve günün tadını çıkarın.

Bugün öğretmen rolünü oynayabilirsin. Mesela bilgisayar kullanmak konusunda sıkıntı yaşayan birine yardım edebilirsin. Ya da bazı sıkıntıları konusunda onlara yol gösterebilirsin. İzlemeleri gereken yolları bir yere not alabilir; koçluk ya da danışmanlık yapabilirsin.Bugün senin için biraz tuhaf bir gün olabilir. Özgürlük hoşuna gidecek ancak bazı kişilerin senin alanına haddiden fazla karışmak istediğini hissedebilirsin. Bunun için çok üzülme! Hayatında kötü niyetli insanlar yok ve müdahaleleri senin hayatın için bir gün çok önemli olabilir. Derin bir nefes al ve yapabildiğin kadar iyi bir şekilde onlarla işbirliği yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zengin bir fantezi hayatınız var ve kendinizi bir favori film ya da televizyon şovunun karakterlerinde kolayca kaybedebiliyorsunuz. Bugün bir filmdeki karakterleri inceleyerek insanları motive eden şey hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz. İyi bir yönetmen olabilirsiniz, çünkü siz incelerken, filmi tamamen farklı bir şekilde bir araya getiriyorsunuz. Yaptığınız değişiklikler büyük bir gelişim yaratabilir!

2 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcından 16:20'ye kadar Ay, boşlukta kalıyor. Öğlen saatlerinde aktifleşen Venüs'ün Uranüs ile gergin açsıyla ani bir harcama yapmanız gerekebilir. Değerli eşyalarınıza dikkat etmenizde yarar var. Saat 16:20'de Ay, Başak burcuna giriş yapıyor. Sosyal yönünüz ön plana çıkıyor. Bugün evinizde oturmak size göre değil, sevdiklerinizle eğlenerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eğitimde güzel haberler alabilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerini dinliyorsun!Sezgilerine kulak vereceğin bir gün. Geride bıraktığımız günlerde aldığın kararların ne kadar doğru olup olmadığını sorgulayacağın olaylar yaşayacaksın. Bugün günlük programını değiştirmekten yana değilsin. Günün ilerleyen saatlerinde kariyer yaşamına dair kaygılarının uykularını kaçırmasını istemiyorsan, bugün var olan işlerini halletmeye yönelik hareket etmeni tavsiye ederim. Evli bir Yengeç burcuysan, aile bireylerine sorumluluklarını sert bir dille hatırlatman gerekebilir. Eğitimi devam eden bir Yengeç burcuysan, yeni bir araştırmaya başlayabilirsin.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal anlamda bazı kararlar vereceğiniz ve geleceğe yönelik hedeflerinizin belirginlik kazandığı bir gündesiniz. Ne yönde ilerlemek istediğiniz karar vermelisiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel konular dikkat çekebilir. Bazı işlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili gelişmeler meydana gelebilir. İş hayatınızda yükselebilmek için yeni kararlar almanız gerekebilir. Alternatif planlar yapabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

2 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi bir birey olmak için elinizden geleni yaparken aslında farkında olmadan başkalarının mutluluğu için kendinizi ve kendi isteklerinizi feda edebiliyorsunuz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vereceğiniz kararlarda özenli ve dikkatli olmaya dikkat edin. Bugün fırsat gibi gördüklerinizi sorgulamanızda fayda var. Arkada gizli ajandalar olabilir.

2 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın akşamüstü Başak burcundaki seyahati sizi kısa ya da uzun yolculuklara taşıyabilir. Kardeşinizle bir konuyu etraflıca konuşup, hızlı çözüm üretebilirsiniz. Web tasarımınızı tamamlar, blog, kitap, makale, eleştiri yazmaya ya da editörlük yapmaya ilgi duyabilirsiniz. Komşularla gıybet için bunda daha harika bir gün olmaz. Çay içip keyfe dalmak, artık sizin de hakkınız.

2 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok fazla işi bir arada yapacağınız, özellikle işlerinizle alakalı sağlam adımlar atacağınız bir gün olacaktır. Çok çalışmanın, çok üretmenin, adım atmanın, tırmanmanın her zaman karşılığı olacaktır. Asla pes etmeyin. Fazlaca hareket edin ve mümkünse aklınıza gelen her fikri değerlendirin. Gelecek avuçlarınızın içinde.

2 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; maddi konularda girişimlerinin desteklenmediğini hissedebilir, biraz huzursuz ve tepkili olabilirsin. Bugün karşındaki insanların düşüncelerinden etkilenebilir ve sevdiklerinle sezgisel bir iletişim kurabilirsin. Kendini özgür hissetmek isteğin, aynı zamanda daha duygusal, hassas ve güvenli bir ilişki yaşama isteğine ters düşüyor olabilir.

2 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>