Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız bir gün. O da ilgisini ve sevgisini belli etmekten hiç kaçınmıyor. Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk için plan yapabilirsiniz. Yolculuğunuz gerçekleşirse sürprizlere hazırlıklı olun.

Eski işinizi, konumuzu ve rahatlığınızı arıyorsunuz. Aklınız hala orada. Bugün eski işinizle ilgili bir tüyo alabilirsiniz. Ama kısa vadede birdeğişikliği gözükmüyor. Elinizdekini iyi kullanmanız için önerilere ihtiyacınız olabilir.

Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırımın yanlışlığı ortaya çıktı. Şimdilik para kaybettiniz sayılır ama gelecekte fazla bir zararınız olmayacak. Yükünüz arttığı için geçici bir zorluk yaşıyorsunuz. Düzelmesine az kaldı.

Olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınız sizden şikayetçi ve hepsinin ortak düşüncesi sizin vefasızlığınız. Yaşadığınız yeni ilişki nedeniyle ihmal edildiklerini düşünüyorlar. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemiyorsunuz., bu da her zaman çeşitli kırgınlıklara neden oluyor. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 02:18 Ay-Satürn karşıtlığı, insanlarla aramıza koyduğumuz mesafenin göstergesidir. Bunu isteyerek yapmayız aslında. Sadece sevgiye, güvene, ilgiye ihtiyacımız vardır. Fakat bunu dile getirmeyiz. Birilerinden bekleriz. Huzursuzluk bu saatlerde yükselir. İhmal edildiğimizi düşünebiliriz. Aynı şekilde başkaları da bunu böyle düşünebilir. Oysaki bütün bunlar, bu görünümün etkisiyledir. Kendinizi sevin, sizi sevenlerin, size ihtiyaç duyanların farkında olun. Saat 12:45 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak sondördün, aile bireylerinizle yakından ilgilenebilir, sorunlarında yanlarında olmaya çalışarak aranızdaki bütün problemleri ortadan kaldırmak niyetiyle hareket edebilirsiniz. Amacınız onlarla paylaşımda bulunarak huzur ve güvenliğinizi sağlamaktır. Ancakve duygusal açıdan hayat size beklediklerinizi sunmuyorsa, bir de üzerinize geliyorsa dayanmanız kolay değildir. Ancak ben derim ki, bugün lütfen kendinize bu denli yüklenmeyiniz. Beklentileriniz gerçekleşmiyor diye, hayattan uzaklaşmayınız. Saat 15:18 Ay-Venüs olumlu görünümü, gayet olumludur. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilişkinizde bir hayli tutkulu davranırsınız. Gücünüz yükselir, sevdiklerinize karşı sorumluluğunuz olduğunu düşünürsünüz. Eşinizle veya sevgilinizle özel bir gün geçirmek istersiniz. Saat 21:46 Ay-Neptün görünümü, sevdiklerinize verdiğiniz önem yükselir. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Geleceğinizi güvence altına almaktan yanasınız.

2 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Liste oluşturma günü; bugün mutlaka herhangi bir konuda liste yapmalısın. Son zamanlarda yakındığın unutkanlığın bugün sana pahalıya mâl olabilir. Önlemini önceden almış olman çevrendeki kişileri oldukça şaşırtacak. Şimdi çalışma alanına tüm dikkatini vermeli ve hasat dönemine hazırlanmalısın. Seni harekete geçirecek olan ise yeni kazançlar ve güncel sorumluluklar olacak. Üstüne düşüneceğin konular artarken, ara sıra zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyebilirsin bile! İlişkisinde uzun zamandır problemler yaşayan bir Yengeç burcuysan, tüm sorunları masaya yatırmak isteyebilirsin. Yaşam alanınla ilgili yapacağın değişiklikler sana iyi gelecektir.

2 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu durumunuz açısından alınganlığa fazlasıyla müsaitsiniz. Bu yüzden kenara çekilip dinlenmek, kendinize zaman ayırmak ve olumlu düşünmeye gayret etmek daha doğru bir tercih olacaktır. Aksi halde bazı restleşmeler yaşanabilir.

2 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynıçevresinde bulunduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir, sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil edebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz, çalışma hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizdeki enerjiyi pozitif yönlendirin. Geçmişi bırakın. Hayatınızın zirvesine çıkmak üzeresiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle son derece keyifli paylaşımlar içinde olacaksınız. İletişiminizde nazik, sevgi dolu ve bağışlayıcısınız. Bugüne dek olan olaylar için yeni bir adım atıp, daha sevgi dolu bir yerden bakarak bağışlama yoluna gidebilirsiniz. Son derece verimli iletişim, kısa seyahatler, geziler ve sevdiklerinizle keyifli paylaşımlarda olduğunuz bir gündesiniz.

2 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleneklerine bağlı Yengeçler için bugün duygular ve zihin karşıtlık içinde. Sorumluluklar nedeniyle kendinizi kıstırılmış hissedebilirsiniz. Başkalarının beklentilerinden ziyade kendinize odaklanmanız gerekli. Önemli işleri günün ikinci yarısına bırakmakta fayda var.

2 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. İkili ilişkilerinizde karşınızdakilerin gücünü üzerinizde hissedersiniz. Size baskı uygulamak isteyebilirler. Yapıcı bir dil kullanarak kendileriyle uyumu yakalama şansınız oldukça fazla. Bilgi hırsızlıklarına dikkat etmeniz gerekir. Karşınızdaki insan size bir sırrını açabilir.

2 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

2 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 36' 54" R
Ay
Akrep
02° 55' 49" R
Merkür
Boğa
07° 24' 43"
Venüs
Boğa
26° 42' 46"
Mars
Koç
15° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 52' 20"
Satürn
Balık
18° 09' 25"
Uranüs
Boğa
23° 33' 20"
Neptün
Balık
29° 27' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 32"
Chiron
Koç
21° 45' 54"
Lilith
Başak
25° 39' 15"
True Node
Koç
14° 54' 53"
Son Güncelleme : 21/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>