Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Artık hayatınızda platonik aşklar istemiyorsunuz. Bugün alacağınız bazı haberler sizi çok fazla etkileyecek. Bugün geçmişe özlem duyabilir. Geçmişte yaşadığınız aşkların acısınıiçinizde yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda olumlu gelişmeler var. Başarı grafiğiniz devamlı yükseliyor. Beklediğiniz müjdeli haberi yakında alacaksınız. Kafanızda kariyerinizle ilgili yeni planlar var. Bunları hayata geçirmek için fırsat kolluyorsunuz.

Hayatınızda maddi açıdan hiç beklemediğiniz köklü değişiklikler olacak. Yakınlarınızla her an haberleşmek tutkunuz yüzünden bu sabah elinize geçecek fatura sizi bayağı düşündürecek.

Birlikte olduğunuz veya gönül verdiğiniz kişi ile ilişkileriniz size gittikçe daha yavan gelmeye başladı. Bu yüzden sakın gereksiz maceralara atılmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, yeni tanışmalarda inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulacaksınız. Akraba türü ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız birtakım gelişmeler, ivedi kararlar almanızı gerektirebilir. Bu konularda hassas olmanız gereken bir gününüzdesiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Balık burcunda hareket ediyor olacak. Gün boyunca güzel etkiler alıyor olacaksınız. Ay'ın kavuşumda olduğu gezegenler sebebiyle pozitif bir ruh halinde olacaksınız. Olumlu haberlerle karşılaşabilirsiniz. Akademik konularınızda, yurt dışı işlerinizde şans sizinle olacaktır. Merkür-Neptün kavuşumunun hakim olduğu bugün içerisinde içinize doğan şeyler gerçek olabilir. Evrenle değişik bir bağ kurduğunuz dönemde olacaksınız. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni yollar çiziyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün, senden daha yüksek mevkide olan insanlarla çok fazla karşı karşıya gelmemeye özen göstermek isteyeceksin. İşinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaşınınkurma teklifine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Eğer eğitim hayatı bitmiş bir Yengeç burcuysan bu anlamda kendine yeni bir yol çizmek isteyebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle katılacağın davette duruşunuzla tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Uzun süredir isteklerini geri plana attığını düşünerek alışveriş yapabilirsin. Ancak harcamalarında aşırıya kaçmamanda fayda var.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile ortamında eşinizle beraber yaşadığınız ve hayatı üstlendiğiniz bazı konular sizleri karar verme noktasında ikiye ayırabilir. Bu durumdan çıkmak istiyorsanız profesyonel destek alarak çıkabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında başarılı olmanızla beraber üzerinize yüklenen sorumluluklar da artabilir bu da gereksizyükü almanıza vesile olabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; uzun süredir devam eden gerilimden sonra bugün biraz nefes alabilir, kendini rahat ifade edebilirsin. Sosyal medyadan gelişen ilişkiler seni mutlu edebilir ya da yeni fırsatlar yakalayabilirsin. Görüş ve inançların doğrultusunda girişimlerde bulunabilir, çevrendekilerle tam bir uyum içinde olabilirsin.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutinlerinizi düzenleme ve işleri organize etme ihtiyacınız artıyor. Sağlık konuları gündem olabilir. Duygularınız çok değişken, kafanız karışık, dedikodudan kaçınmakta fayda var.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ve Neptün'ün Balık burcundaki etkileşimi sizin psişik özelliklerinizi keşfetmenize neden olabilir. Zira su grubu burçlarının tetiklenmesiyle, duru görü ve önsezilerinizin ne kadar güçlü olduğunu keşfedebilirsiniz. Aileyle ilgili kararlar almak ve çevrenizdekilerin sevgiyle kenetlenip bir araya gelmek istersiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>