Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Heveslisin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karmaşadan uzak durmanız gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırma şansınız da var. Olumsuzlukların son bulması için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Dengeleri zorlayabilecek adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Maddi anlamda çok fazla sorun yaşamayacaksınız. Biraz daha rahatlayabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyaçlarınızı karşılamak için bazı harcamalar yapabilirsiniz. Farklı konuları düşünmek, sizi başka konularda görmediğiniz detaylar konusunda destekleyebilir. Odaklanma sorunu ve yanılgı hissi için bunu hissettiren durumlardan uzaklaşmak iyi bir çözüm olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkan engeller sizi yıldırmamalı, hedeflerinize odaklanmaya devam etmelisiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, yanlış anlaşılmaları önlemek için açık ve net ifadeler kullanmalısınız. Kendi içsel denge ve huzurunuzu korumak için zaman ayırmayı unutmayın. Olaylara daha pozitif ve esnek bir bakış açısıyla yaklaşarak günü olumlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tüm işlerini pratik bir şekilde bitirmeye oldukça heveslisin. Kendine zaman yaratmak ve kendi hayallerine yönelmek isteyeceksin. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, çalışanlarına karşı cömert davranarak, tüm ilgiyi üzerinde toplayacaksın. Yeni bir ilişkiden çıktıysan, bir süre yalnız kalma ihtiyacı duyabilirsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı anda birden fazla duyguyu taşıyabildiğiniz gibi sorumluluğu da taşıyabilirsiniz. Kendinizi bir noktaya sabitlemek yerine ilgi alanlarınızı keşfedip bunları hayatınıza dahil etmelisiniz. Hayat kendini güncel tutar; sizden de beklentisi bu yöndedir.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizle ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili zorlanmalar olabilir. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı yenilikler yaşayabilirsiniz. partnerinizle farkı bir yere gidebilir ya da yeni bir maceraya atılabilirsiniz. Her şartta kendinizi iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla anlaşmak daha kolay olacak senin için. Hem aşkta, hem işte, istediğin etkiyi yaratabileceksin. Etrafındaki insanların sana daha dikkatle baktığını fark ederek mutlu olabilirsin bugün.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün sağlam bir zeminde olma hissini arzuluyorsunuz. Aynı zamanda hem rehberlik etmek hem de öğrenmek için güçlü bir zaman olabilir. Sezgilerinizanlayışınızı geliştirir ve gelişme, büyüme ve öğrenme arzusu bugün itici bir faktördür. Açık ve dürüst bir yaklaşım bugün çok önemlidir. Kendinizi ve dünyadaki "yerinizi" anlamak için ortaya çıkan her türlü fırsattan tam olarak yararlanmayı hedefleyin çünkü bu aydınlatıcı iç sesinizi dinleyerek ve gözlemleyerek kazanacağınız çok şey var. Aynı zamanda başkalarına sunabileceğiniz değerli ve akıllıca bir şeye sahip olmanız muhtemeldir.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi açıdan kendinizi yeterli hissetme yanılgısıyla yanlış kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Biraz daha sabırlı olabilirseniz daha doğru kararlar alabileceksiniz. Yavaş ilerleyin.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, uzak çevrenizden dolayı ani para harcaması yapmanız gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz varsa kuşkularınızla onu suçlamaktan kaçının. Sizi sevdiğini bilmeli ve sert sözlerle onun kalbini kırmamalısınız. Bırakın sizi mutlu etsin. Kalbiniz boşsa bu günlerde karşı cinsten uzak durun. İş ilişkilerinizde ortamı germemeye dikkat edin. Özellikle bugünü sakin geçirmeniz faydalı olacak. Önümüzdeki günlerde birçok şeyin nasıl çözüldüğünü görüp rahat bir nefes alacaksınız. Parasal konularda risk almayı çok sevseniz de, bugün mantıklı davranmanızda yarar var.

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 24' 21" R
Ay
Terazi
17° 43' 48" R
Merkür
Boğa
05° 36' 04"
Venüs
Boğa
25° 10' 02"
Mars
Koç
14° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 33"
Satürn
Balık
18° 04' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 13"
Lilith
Başak
25° 30' 53"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>