Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı yaşayış biçiminizi değiştirmeniz güç gibi görünüyor. Bağlanıyor ve bağımsız davranmakta zorlanıyorsunuz. Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini bilmenize karşın, yine de onsuz yapamıyorsunuz.

İşe bağlılığınız ileri boyutlarda. İlişkilerdeki problemlerde çok masum görünmüyorsunuz. Problem yaşadığınız kişi, bugünlerde aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir.

Düzenli, hesaplı yaşamanız gerektiğinin bilincindesiniz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde çok rahatlayacaksınız.

Bazı özelliklerinizi değiştiremeyeceğinize dair inancınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Karar vermekte ve girişim yapmakta zorlanabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

22 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz, saat 00:51-12:41 arası Ay-Boşluk etkisi altındadır. Sizi bunaltan, tedirgin eden konularda yanlış veya acil kararlar vermemek, düşünmek yararlı olur. Sizi sinirlendiren veya yoran meseleler hakkında bir daha düşünelim. Eminim ki, daha farklı açıdan ele alarak rahatlayabilirsiniz. Saat 12:41  Ay-Boğa burcu geçişi, sakinlik, dinlenme arzusu, keyif veren her şeyi arzuluyoruz. Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Eğer emin olursak, o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Saat 22:27 Merkür-Pluto görünümü,  aşkı zihnimizin derinliklerinde  yaşamamız ve hissetmemiz adına bizi destekliyor. Güven duygumuz yükseliyor ve sevginin hayatımızda ne kadar önemli bir güç  olduğunu tekrar hissetmemizi sağlıyor. Saat 23:32 Ay-Venüs görünümü, konfor duygusu hissettirici, güvenlik sağlayıcı, uygun bir yol üzerinde doğru adımlarla ilerlemenizi destekleyicidir. Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,  

22 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs'ün kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlemesi; birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken, aşırıya kaçabilirsiniz. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Kendinize güvenmeniz gerektiğini unutmayın.

22 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerleme sağlamadığını düşündüğünüz ya da artık eskisi kadar yararlı bulmadığınız konuları hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Ortaya çıkabilecek bilgi ve haberler şaşırtıcı olabilir ya da ani tepkiler(siz ya da diğerleri?) gündeme gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birbirinden çok farklı kültürden kişilerle görüşebilir ve olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz. Baharın canlandırıcı etkisini hissedeceksiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinizle seyahatlere gezilere katılabilir, kişisel gelişim ve enerji çalışmalarında yer alabilir, oldukça faydalı ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde romantik bir davet veya flört teklifi alabilir, devam eden ilişkinizde ılımlı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mekanlarınızda temizlik yapma, artık hiçbir amacı veya fonksiyonu kalmamış nesnelerden kurtulma isteği duyabilirsiniz. Bu, hem mekanlarınıza, hem de kendi iç dünyanıza ferahlık getirecek bir hareket olabilir.

22 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 35' 57" R
Ay
Yengeç
09° 13' 25" R
Merkür
Koç
25° 30' 37"
Venüs
Boğa
15° 12' 21"
Mars
Koç
08° 35' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 39' 56"
Satürn
Balık
17° 30' 59"
Uranüs
Boğa
23° 00' 47"
Neptün
Balık
29° 13' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
21° 17' 24"
Lilith
Başak
24° 37' 01"
True Node
Koç
15° 02' 27"
Son Güncelleme : 11/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>