Unutulmaz bir gün geçirdiniz. Ama herkes böyle bir sevgili bulsa diyeceğiniz yerde, keşke her gün tatil olsa diyorsunuz. Doğrusu güç bulunur. Onun çevresinde böyle düşünen çok insan var, bilesiniz. Özellikle birisi sizin varlığınızı bir engel gibi görmüyor. İşiniz biraz zor gibi.
Umut bağladığınız biri sizi üzdü. Oysa onun boş vaatleri sizi heyecanlandırmıştı. İşinizdeki bir iki gediği kapatacaktınız. Yeniden planlar yapma gereği doğdu. Haftanın ilk günü hiç beklemediğiniz bir şekilde bu yeni planların içinde yer alabilir. Ama dört elle sarılmadan biraz düşünmelisiniz.
Ummadığınız yerden para desteği gelecek. Fakat size hoş gelmeyecek bir takasa karşılık olacak bu. Bir kapınız daha var. Kapalı değil, ama rahatça çalabilmeniz için geçmişe karşı biraz daha kadirşinas olmanız gerekirdi.
Bir yakınınızda bir sağlık meselesi çıkabilir. İstenmeden maddi destek vermek durumunda kalabilirsiniz.
Hayata sıfırdan başladığınızı söylüyorsunuz. Size ilk başlarda büyük destek verenler bunu vefasızlık, kendilerinin inkarı olarak görüyorlar. Hem hayata sıfırdan başlayıp bir yere getirenle, kendisine devredileni geliştiren hayatın aynı karakterleridir. Yani öyle çok özel bir övünç nedeni görmeyin bunu. Bir haberiniz var. Aldığınızda bazı suçlamalarla karşılaşabilirsiniz.
Sevgili Yengeçler, 26 Ağustos saat 07:29-20 Eylül saat 04:15 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Ancak Merkür-Aslan burcunda 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında gerileyecek. Yorumunuzda bu geri hareketi göz önüne alarak sizlere tavsiyede bulunacağım. Öncelikle avantajlı olup olmadığına bakmadan, üzerinde iyice düşünmeden yatırım yapmayalım. Elimizdekini 12 Eylül tarihine kadar koruyalım. Bize para konusunda verilen akıllara, tüyolara dikkat edelim. Bütçemizin dengesini koruyalım. Aldığımıza-verdiğimize bakalım. Kimlerle parasal ilişkimiz varsa, bu kişilerin doğruluğundan emin olmadan karar almayalım. Çıkarlarımızı tabii ki düşünelim. Ancak her şeyde sadece kendimize dönük hareket etmeyelim. Bazen başkalarının da fikirlerini almak gerekir. Savurgan olmayalım. Tatil, eğlence, zaruri ihtiyaçlarımızı bütçemiz çerçevesinde gözden geçirelim. Mutlu ve keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi canı yürekten diliyorum. Sevgilerimle,
Mükemmeliyetçi ve detaycı tarafın sabah saatlerinde aksayan planları sivri bir dille eleştirmene sebep olacak.
Sosyal çevrenizle aranızda eskide kalmış bazı problemlerin ortaya çıkması sizi tekrar yıpratabilir.
Hayata daha pozitif ve akıcı bakabileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız kalmak istemeyeceksiniz.
Sabah saatlerinde eviniz, yuvanız veya ailenizle ilgili konular gündemde olurken, önemli karar veya adımlardan uzak durmalısınız. Öğle sonrasında aşk ve tutkular öne çıkarken egoların yaratabileceği problemlere dikkat etmelisiniz.
Para evinize giren Venüs size kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta para konularında şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Güzel eşyalara olan düşkünlüğünüz artabilir.
Venüs bugün Eylül ortasına kadar Aslan burcuna geçiyor. Sizin öz değerlerinize adeta taç takacak. Bu durum hem kazancınızda artışa hem de gereksiz fazla para harcamanıza neden olabilir. Aşk ve romantizm zamanı! Partnerinizle aşkınızı tazeleyeceğiniz bir tatile çıkın. Bu sizin duygusal yönünüzü besler. Pahalı hediyeler alabilir ya da sevdiklerinize verebilirsiniz. Müsriflikten kaçındığınız sürece bu dönemin neşeli enerjisini doyasıya yaşayın.
Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.
Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar
31 Aralık'taki Oğlak Yeni Ayı bir yenilenme dönemi başlatabilir. İş hayatınızda ye...
Devamını Oku >>