Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Öz Eleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Hayatında yeni ve kalıcı ilişkiler isteyebilirsin, bu normal. Vaktini doğru kişiyle geçirmek en doğal hakkın. Enerjini sömüren insanları ardında bırakabilmeli ve daha pozitif etkilere kendini açabilmelisin.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Hizmet aldığın kişilerle ilgili gelişmeler olabilir. Alıştığın düzenin dışına çıkmak isteyebilirsin. Bu noktada bütçen belirleyici faktör olacak. Ama ileriyi düşünerek hareket ettiğin sürece daha doğru kararlar alabileceksin.

Bugün zihnen kendini rahat ettirmenin etkisini bedenen de görmen olası. Eğer kaygılar ve sıkıntılarla boğuşuyorsan bu durumdan sıyrılmaya odaklanabilirsin. Kendi enerjini tazelemen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Manevi anlamada huzur dolabilirsin bugün. Fırtınaları geride bırakıp hayatın sükunetine ve keyfine varmaya başlaman olası. Kendini mutlu edecek şeylere odaklanabilirsin.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Evde oturup televizyon seyretmeyin, dışarı çıkın ve sizi her seviyede zorlayan gerçek bir macera yaşayın. Zodyak'ın ana işaretlerinden biri olarak, güvenli oynamak için doğmadınız, hayat oyununu kazanmak için doğdunuz.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerindeki yüklerin hafiflediğini hissedeceksin. Sonuçlanmasını beklediğin hukuksal mevzuların varsa, bugün çözüme kavuşmaya yaklaşabilir. Telefonda ve sosyal medyada geçirdiğin vakit, seni rahatsız etmişe benziyor. Bir yandan öz eleştiri yapabilir, bir yandan da alışkanlıklarını sorgulayabilirsin.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizde kendinize yer edinmek için daha sıcak iletişimlerde bulunabilirsiniz. Değer gördüğünüzü fark etmek ve onu yansıtmak arkadaşlarınızın da size aynı şekilde karşılık vermesini sağlayacaktır. Böylece sıcacık bir iletişimin herkese ne kadar iyi geldiğini hep birlikte deneyimlemiş olacaksınız.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni şeyler öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara daha yukarıdan bakarak anlayış kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinde eğitimle ya da uzaklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Bazı konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özelliklealanı başta olmak üzere diğer alanlarda da gösterdiğiniz çabaların görülmesini ve taktir edilmesini istiyorsunuz.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

27 Nisan 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar bugün sınırlarınızı aşmaya çalışabilir. Uyarılarına istediğiniz şekilde yanıt vermeseler de, yine de yerinizde durabilir ve sınırlarınızın sağlam olduğunu bilmelerini sağlayabilirsiniz. Hayatınızda kalmak istiyorlarsa, ilişkiniz için belirlediğiniz yönergelere saygı duymaları gerekir. O sırada rahatsız edici bir ortamdaysanız, sorunu çözmek için daha sonra beklemek sorun değil, ancak zamanla geçmesini bekleyebileceğiniz bir konu değil.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğe dönük yeni hayaller kurabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz ya da seyahat planlarınız varsa şanslı gelişmeler yaşayabileceğiniz zamanlardasınız. Bazı görüşmeler yapabilirsiniz.

27 Nisan 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğa ulaşamadınız. Bugünlerde aşk hiç beklemediğiniz bir anda yakalanabilirsiniz. İş yerinde ikili ilişkilerde belli bir ağırlığınız var. Sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başladığını fark edin! Maddi anlamda kendinize hakim olmaya çalışın. Çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraf yaptınız. Az ama sık yemeyi prensip haline getirin

27 Nisan 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 46' 48" R
Ay
Terazi
22° 24' 05" R
Merkür
Boğa
06° 09' 17"
Venüs
Boğa
25° 38' 44"
Mars
Koç
15° 03' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 03"
Satürn
Balık
18° 06' 09"
Uranüs
Boğa
23° 30' 20"
Neptün
Balık
29° 26' 15"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 21"
Lilith
Başak
25° 33' 28"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 20/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>