Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtın, ruhunuzu harekete geçirin. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun. Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz

İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi. Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun.

Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz. Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir.

Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde hissettiğiniz dönemsel yalnızlıklar, yaşadığınız son olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Ama içinizdeki bu burukluğu yavaş, yavaş azaltacaksınız. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanık olacaksınız. Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç biri size mutluluğa giden yolu gösterecek.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, ilişkileri güçlendiricidir. Sorumluluk duygusu çiftler arasında etkilidir. Bağlılık yüksektir. İlerisi adına önemli ve ciddi kararların alınmasını sağlar. Sorunlar uygun çözüm bulunarak ortadan kaldırılır. Evlenmek, nişanlanmak,ortaklığında bulunmak gibi hayati konular gözden geçirilir ve uygun bir zaman tespit edilir. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, dışa karşı acılarımızı göstermek istemeyiz. Sıkıntılarımıza rağmen her şeyi kendi içimizde iyileştirmeye çalışırız. Tedavi sürecinin işaretçisi olan bu görünüm, önümüzdeki ay ortasında bu sıkıntılardan kurtulacağınızı işaret ediyor. Çalışanlar için bu görünüm, derinlemesine öğrenmenin, her ayrıntıyı gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Dengeli beslenmeye çalışmanın önemi büyük. Yabancı dilinizi geliştirmek, yetenek geliştirmek yönünde bu enerjiden yararlanabiliriz. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dikkat dağınıklığı yaşıyorsun! Eğer bugün halletmen gereken önemli birvarsa, güvendiğin birinden yardım alabilirsin. Çünkü dikkatin gün içerisinde çok çabuk dağılabilir. Bu yüzden tek başına hareket etmemen senin adına doğru adım olacaktır. Yeteneklerini ortaya koymak için ciddi girişimler söz konusu olabilir. Ancak güne ait planların aniden değişebilir ya da ertelenebilir. Yapacağın telefon konuşmaları geleceğin için en önemli dönemini işaret edebilir. Eğer tam olarak ne yapmak istediğinden emin olmayan biri isen donanımın için gerekli olan şirketlerde staj başvurularını hızlandırabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle yurtdışındaki festivalleri araştırabilir, girmek için bütçe planlaması yapabilirsiniz. Akşam saatlerini evde geçirmeyi tercih ederek, detoks ya da maske yapabilirsin.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ve partnerle aranızda var olan soğukluğu ve mesafeyi aşıyor olacaksınız. Hissettikleriniz tam olarak size doğru yolu gösteriyor olacaktır.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda değişiklik ve yenilenmeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizikonusunda kullanmak isteyeceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha ciddi düşünmeniz gereken zamanlardasınız. İlerleyen saatlerde kendinizi farklı sohbetler içinde bulabilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim araçları ile ilgili bazı karışıklıklar çıkabilir. Sabırlı olun ve duyduğunuz haberlere hemen tepki göstermeyin.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda gelişmeler sizi gün boyu memnun edebilir. İlgi alanınıza giren işlerde başarı ve gelirde artış olası. Zaman zaman yönsüzlük olsa da yeteneklerinize güvenerek çalışıp üretmeniz önemli.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay Aslan burcunda seyahat ederken, herkes tarafından takdir edileceğiniz bir gündesiniz. Gerçekten de yaptığınız çalışmalar ve ortaya koyduğunuz yetenekleriniz alkışı sonuna kadar hak ediyor. Yaratıcılığınızın ve liderlik ruhunuzun size artı değerler taşıdığı bir gün.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 28" R
Ay
Boğa
13° 53' 09" R
Merkür
Koç
21° 40' 11"
Venüs
Boğa
10° 18' 55"
Mars
Koç
05° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 47"
Satürn
Balık
17° 12' 36"
Uranüs
Boğa
22° 46' 57"
Neptün
Balık
29° 07' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 39"
Lilith
Başak
24° 10' 35"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>