Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde duygusal konularda teminat arayışlarınız var. Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ama durağan ilişkileri aşka tercih ediyorsunuz.

Gerekli gördüğünüz bilgiler henüz olgunlaşmış görünmüyor, biraz daha araştırmacı davranmanız gerekiyor. Aklınızdaki projelerle ilgili çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek.

Bugünlerde atacağınız adımlara dikkat etmeniz yararlı olacak. Son hayal kırıklığınız sizi biraz sarsmış gibi görünüyor. Para konularında böyle pratik dersler size yararlı gelebilir.

Zamanlama konularında hassas olmanız gereken günler içindesiniz. Niyetlerinizde bazı ertelemeler faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakıncalı görüp hamle yapamadığınız girişimlerin, dışardan bakıldığında pek de riskli bir yanı görünmüyor. Biraz gözünüzü karartmaktan zarar görmeyeceksiniz. Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden kolayca pişmanlık duymuyor ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızla bir kez daha yüzleşeceksiniz.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız, saat 08:12 Ay-Pluto görünümüyle başlıyor. İlişkimizin hayatımızdaki yerini, tutkularımızın kıymetini, yüreğimizin derinliklerindeki özlemlerimizi hatırlatıyor. Güce fazlasıyla ihtiyacımız olduğu bu dönemde, sevgilimizin bir güzel sözü veya karşımıza çıkacak biri, bizi yeniden canlandırabilir ve hayata bağlayabilir. Düşünüyoruz da, hayatın tüm zorluklarıyla ancak aşk baş edebilir. Biz de tüm yüreğimizle aşkı istiyoruz. Saat 20:25-29 Mayıs saat 01:29 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzuru gönlümüzde hissetmek gergin ortam ve kişilerden uzak durmalıyız. Önemli kararlar alınmamalı, sadece üzerinde düşünülmesi yararlı olur.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle yakınlarınızı ziyaret edebilir, keyifli saatler geçirebilirsiniz.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün devlet işleri ve finansal konularınızla ilgili geçmişte kalan bazı engeller yeniden gündeme gelebilir ve sizler olayın gerçek boyutları ile tam manası ile yüzleşebilirsiniz. Bu durum üzerine harekete geçerek ilişkileriniz ve ortaklıklar ile ilgili önemli konuşmalar yapacak ve akabinde önemli kararlar alabileceksiniz.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda elinizdeki işleri tamamlayıp teslim etmek sizi rahatlatacak. İçsel olarak kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. İnandığınız değerler konusunda iç sesinizi dinleyecek ve yola öyle çıkmak isteyebilirsiniz. Sevdiğinizle duygusal anlar paylaşmak isteyebilirsiniz. Minik sürprizler hazırlamak her iki tarafında keyfini yerine getirebilir.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça yoğunsunuz. Kendinizi belli standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı koruyun.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha yumuşak ve sakin olacaksınız. Hızla meydana gelen gelişmeler hem şaşırtıcı hem de ilham verici olacak. Yeni istekler içine girebilir, olumlu ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İsteğinizle karşılaşacaksınız.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Hayata anlayış ve keyifle bakıyorsunuz. kendinizi doğru ifade etmeye ve esnek davranmaya özen göstermeniz gerekiyor.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, çocuk, aşk, yaratıcılık, hobi ve eğlence hayatınıza ışık tutacak. Bu konularla ilgili gelişmelere duygusal bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Çocuk yapmak isteyenler bu dönemde plan yapabilir. Çocuğunuzun eğitim hayatı ya da spor faaliyetlerindeki başarısı sizi mutlu eder. Enerji çalışmalarına katılabilirsiniz.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

28 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 39" R
Ay
Terazi
27° 36' 18" R
Merkür
Boğa
06° 46' 28"
Venüs
Boğa
26° 10' 30"
Mars
Koç
15° 22' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 09"
Satürn
Balık
18° 07' 47"
Uranüs
Boğa
23° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 26' 49"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 37"
Lilith
Başak
25° 36' 20"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>