Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık, sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor.

Taraf olmaya zorlanacağınız bir tartışmada görüşlerinizi açıkça söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu sonuçlara yol açacaktır. Yeni kararlar almak için uygun bir günde olacaksınız.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  haftanın bu ilk gününde Aslan burcunda ilerleyecek Ay, saat 18:59 Ay-boşluk etkisi başlayana kadar, içgüdüsel olarak, temel ihtiyaçlarınız konusunda cesaretli davranmanız  anlamına gelebilir. Kaldı ki gündelik hayatın baskıları ve sorumlulukları karşısında insan bir parça olsun rahatlamak isteyebilir. Bundan daha doğal ne olabilir ki?  Bu ister biyolojik isterse ruhunuzun açlığını gidermek anlamında olsun farketmez. Bir şekilde doymalı, tatmin olmalısınızdır.  Bu  enerji  altında etrafınızdaki  kişilerin huzuru ve  mutluluğu sizin için son derece önemli hale gelir. Çünkü bilirsiniz ki,  onlar  huzursuzsa sizin de  mutlu olmanız zordur. Sistem içindeki yerinizi, hedefinizi, size yaşama sevinci, canlılık ve dirilik kazandırabilecek her şeyi kendi içinizde gözden geçirmekte yarar var.  Titiz çalışma  ve farkınızı ortaya koyma, isteklerinizi elde etme arzunuz bu enerji sayesinde yoğunlaşır. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, dünkü dolunayın etkisi bazılarınız üzerinde yine önem taşıyabileceğinden, genel olarak tedbiri de elden bırakmamakta yarar var.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. . Alacağınız haberleri olumlu bir şekilde kendi tarzınıza göre yönlendirebilirsiniz. Yeni açılımlar için farklı şeylere ihtiyacınız olduğunu biliyor fakat bazı konularda kendinizde gerekli cesareti göremiyorsunuz.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi durumunuza daha yakından bakma ihtiyacı duymaktasınız. Zira son dönemde ortak harcamaların tırmanışa geçtiği şartlar yaşadınız. Biraz kişisel çabalarınız ve yeteneklerin getirebileceği kaynaklara odaklanmalısınız. Ekonomik durumunuzu sağlama almak, ödemeleri önemsemek gerek. Spekülatif alanda risk taşıyan adımlardan kaçınmalısınız.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Çocuk gibi bazı şeyleri tutturuyorsunuz. Ancak arzularınızı gerçekleştirmek adına sonuçlarına katlanmıyorsunuz.

28 Ocak 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizle ilgili her türlü konu ya da işle ilgilenebileceğiniz, bir gün geçirebilirsiniz. Evle ilgili bir süredir ihmal edilen bir konu gözünüze çarpabilir. Bu konuyu bugün halletmeye bakmalısınız. Beklentileri karşılamak ve yarına rahat başlamak için işlerinizi bitirmeye odaklanın. Ertelemeyin.

28 Ocak 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 12" R
Ay
Başak
10° 47' 22"
Merkür
Boğa
01° 23' 02"
Venüs
Boğa
21° 19' 57"
Mars
Koç
12° 23' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 25"
Satürn
Balık
17° 52' 19"
Uranüs
Boğa
23° 18' 08"
Neptün
Balık
29° 21' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 52"
Lilith
Başak
25° 10' 09"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>