Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ne kadar gizli tutmaya çalışsanız da bugün yarın herkes ilişkinizi öğrenecek. Gizlilik neden ayrıca ? Bunu gerektiren bağlarınız yok ki. Geçmişteki hayal kırıklıkları mı ? Hiç gerekçe değil.

Çok rizikolu bir işe kalkışıyorsunuz. Bir etik sorunu değil tabi ki, ama yine de zor silinir bir başarısızlık unvanı alabilirsiniz. Kariyerinizi kaybedebilirsiniz. Bu yeteneklerinizi değil, ama elinizdeki yetkileri biraz aşan birgibi görünüyor. Bugün bir kez daha düşünün.

Bugünlerde işyerinin size çok ihtiyacı var ve bunu karşılıyorsunuz. Ama sizin de ona çok ihtiyacınız var, o ise ayak sürüyor. Bilirsiniz ama patronluk biraz da budur. Hiç sağa sola borç başvurusu yapmayın. Sıkıntının ömrü bir iki hafta görünüyor.

Geçmişle ilgili bir baş ağrınız var. Zaman geçtikçe kendinize yakıştıramadığınız bir hatanız bu hengame arasında bile beyninizdeki yerini koruyor. Paylaşın birileriyle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım konularda kendinizle yeniden tanışabileceğiniz bir gün. Bugün, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma. size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler, aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilgiyi kesmek zorunda kalacaksınız.

28 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün başlangıcında Ay ve Merkür arasındaki zorlu etki çalışma hayatınızda çalışma arkadaşlarınızla iletişim kurmada zorlanacağınız bir gün olabilir. Özellikle sizin dediklerinizle karşı tarafın bundan anladıkları farklı olabilir. Sonuç olarak işlerinizde aksamalar yaşanabilir. Güzel haber ise Ay-Uranüs ve Güneş-Mars uyumlu kontaklarından geliyor. Sizlere pozitif enerji vermeye geliyor. İşinizle, sağlığınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay 09:17-09:47 aralığında boşlukta olacak. 09:47 itibariyle Oğlak burcuna geçen Ay, ilişki ve evlilik konularınızı gündeme getirecektir. Ay'ın kısa da olsa Kiron ile kontağı partnerinize karşı alıngan bir tutum sergilemenize neden olabilir. Bu etki sonrasında ise ilişki hayatınızda güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Eşinizle, sevgilinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

28 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anıların gözünde canlanacak!Tecrübelerinle stabil olarakkonularında kazançlı işlere girişebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, çalışmalarını daha geniş alana yaymak isteyeceksin. Bugün duygusal bir gün geçirerek, geçmişe karşı bir özlem duyabilirsin. Eski bir dostunla karşılaşabilir ve eskiden fırtınalı bir aşk yaşadığın ama çoktandır aklında olmayan biri hakkında haber alabilirsin. Bu haberle birlikte anıların gözünde canlanacağına ve onla iletişime geçmek isteyeceğine eminim. Hatırını sormak için arasan ne kaybedersin ki? İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaşlarının aracılığıyla tanışacağın kişinin yakın ilgisi ondan hoşlanmana neden olabilir. Tüm bunlarla beraber fiziksel görünümüne bugün daha da önem göstereceksin. Saçlarında değişiklik yaptırabilir ya da farklı tarzda kıyafetler deneyebilirsin.

28 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin ve ortaklıkların gündemde olduğu bugün önemli kararlar alabilir ve karşı tarafla aranızda oluşan problemleri çözmek isteyebilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

28 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toplumun farklı kesimlerinden olan kişileri ile bir araya gelebilir tartışmaya meyilli ortamlarda bulunabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biriktirdiğiniz kaynaklarınızı tüketmiş olabilirsiniz. Tekrar çalışıp biriktirmenizin zamanı geldi. Artık daha fazla efor sarf etmek zorundasınız. Eski hırsınızı ve azminizi geri kazanacaksınız. Düşünerek kendinize açtığınız yaraları yine düşünerek tedavi edeceksiniz. Bazı Yengeç burçları için yeni başlangıçlar yaklaşıyor.

28 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şevkatli ve duyguları yoğun yaşayan Yengeçler için bugün yaratıcı faliyetler söz konusu. İlişkilerde karşı tarafı çok zorlamaktan kaçınmakta fayda var.

28 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile meselelerine gömüleceğinize haftanın ikinci yarısını sosyalleşerek geçirin. Epeydir planlayıp yapamadığınız müze gezinizi gerçekleştirin. Çocuğunuzla bu sayede geçmişi öğrenecek ve sizin hafızanıza hayran kalacaktır. Ebeveyn ilişkisi için sistemli bir yapı kuracağınız bir gün. Gelirinizle harcamalarınız arasına denge kurma ihtiyacı var.

28 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Süregelen sessizliğinizi bozup, çevreyle iletişim kurmaya başlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ihtiyacı hissedeceksiniz. Konuşmalarınızda da akıcılık, canlılık ve renkli ifade şekilleri olacaktır.

28 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>