Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Evliliğin Hakkında Kafa Yorabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 10%

Bırakın bugün aşkın ışığı parlasın. Kalbinizde ortaya çıkması gereken çok fazla tutku var. Romantik doğanızın dizginleri eline almasına ve yaratıcı doğanızın kendini göstermesine izin verin. Sevdiklerinizle ilgili kendinize güvenin. Cesaretinizi toplayın ve liderliği elinize almaktan çekinmeyin. Şefkatli ve sevecen olun ama bu rahatsızlık verici ve insanları sıkan bir düzeyde olmasın. İnsanları serbest bırakın!

Bugünbaşındayken öfkeli bir telefon alabilirsiniz. Arayanın neden bahsettiği hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir. Onu neyin rahatsız ettiğini tam olarak anlamaya çalışın, sonra yardım edebilecek doğru kişiye iletin. Daha sonra işe bir mola verin. Yürüyüşe çıkın, kafanızı boşaltın ve bir bardak sıcak çikolata alın. Bazen bu tip şeyler bizi düşündüğümüzden daha fazla etkiler.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Güvensizlik hissi seni yiyip bitirebilir. Herkes bu tarz hisleri zaman zaman deneyimler - belki başkaları daha da fazla deneyimler. Genellikle, bu his korkudan doğar: reddedilme korkusu, başarısızlık korkusu ve hatta başarıdan korkma... Her biri kaygı hissinin suçlularıdır. Hislerinin altında yatan nedeni bulmak için biraz vakit ayır. Böylece bunları ardında bırakıp; karşına çıkan fırsatlara odaklanabilirsin.Bugün insanlara karşı güçlü bir tavır koymanızın tam zamanı. Son zamanlarda üstünüzde baskı oluşturmaya çalışan aile üyeleri ya da arkadaşlar olabilir. Mesele onları umursamamanız değil ancak belki de sizden çok şey bekliyorlardır. Bu yüzden de aranıza bazı sınırlar koymanız gerekiyor olabilir. An itibariyla kendinize biraz zaman ayırmaya çalışın. Bu konuda suçluluk duymanıza gerek yok! Enerjinizi toplamanız ve kendinize iyi bakmanız gerektiğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sesini tanımadığınız ve adını vermeyen biriyle tuhaf bir iletişim kurabilirsiniz. Söyledikleri, size son derece önemli gelebilir ve tüm öğleden sonra sizi huzursuz edebilir. Kendini tanıtmayan birinin aramasına nasıl geri dönebilirsiniz ki? Sakin olun. Bu kadar büyütmeye değmez. Önemliyse, sizi yeniden arar. Gün boyunca bunu kendinize hatırlatın.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ikili ilişki gün boyunca odak noktanız oluyor. Etrafınızdakilerin enerji alanına dahil olacağınız bir gün. Bu sebeple negatif enerji aldığınız kişilerden uzak kalmaya, ilişkilerde denge ve mesafeyi korumaya dikkat etmeli. Sağlıklı sınırların gerektiği, ilişkilerin sorumluluklarını sağlıklı bir şekilde belirleme zamanı.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne anlam veremediğin duygularla başlıyorsun. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin anlamsız davranışları seni düşündürüyor. Ona bu konu hakkında uyarılarda bulunabilirsin. Maddi konularda yaptığın hamlelerin meyvesini veriyor. Kazançlarını iyi değerlendirmek konusunda bazı araştırmalar yapabilirsin.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş konular ve olayların gündemde olmasıyla bunlara getireceğiniz çözümler bugün oldukça kalıcı noktada olacaktır. Aşk ve ilişkilerde geçmişin kapısını aralamak isteyebilirsiniz. Bugün fikir ve görüşleri kabul ettirmek konusunda başarılı bir gün yaşayabilirsiniz. Açık sözlü ifadelerinizi dolayla olarak sunmanız iyi olabilir.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeteri kadar rahat ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle duygusal alanda ve ailevi konularda daha sabırlı olmalısınız.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda hassasiyetinizin arttığı bir sürece girebilirsiniz. Yardım almayı kabul etmek işlerinizin verimli olmasını sağlayacaktır.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yerine getirmek zorunda olduğunuz sorumlulukları devredebileceğiniz birini bulmaya çalışın ve kafa tatiline çıkın. Buna son zamanlarda düşündüğünüzden de çok ihtiyacınız var.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.İkili ilişkiler veortaklıklarıyla ilgili konular ön planda olacaktır. Burcunuzda seyahat etmekte olan Venüs'ün Plüton ile kurduğu etkileşim ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda güç ve ego savaşlarına sebep olabilir. Evlilik hayatınızda gerginliklere dikkat.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız iyimserlik, pozitif enerji ve coşkuyla dolu. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın, gerekirse bir uzmandan destek alın. Aileniz ile birlikte kısa bir yolculuğa çıkmak, size mutluluk ve huzur getirecektir.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde daha verici davranışlar içine girmelisiniz. Kabuğunuzdan çıkıp yeni insanlarla tanışmanın vakti geldi. Onu hala unutamadınız ama başka biriyle tanışmanın vakti geldi. Herkes aynı olacak diye bir kural yok. Sizi gerçekten mutlu edecek kişi belki de çok yakınınızda. İş yerindeki negatif tavırlarınız, arkadaşlarınızla aranızın bozulmasına neden olabilir. Biraz daha pozitif davranmaya özen gösterin. Dinlenmek için eğlenceli konular bulun. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız.

29 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 20" R
Ay
Terazi
15° 39' 08" R
Merkür
Boğa
05° 21' 21"
Venüs
Boğa
24° 57' 14"
Mars
Koç
14° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 06"
Satürn
Balık
18° 03' 60"
Uranüs
Boğa
23° 28' 22"
Neptün
Balık
29° 25' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 42"
Lilith
Başak
25° 29' 44"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>