Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşama çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Hareketliliğini kaybetmiş ilişkileri, gereksizce sürdürülen beraberlikler olarak görüyorsunuz.

Kendi alanınız olmayan işlerde başarılarınızla herkesi şaşırtıyorsunuz. Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınızyok gibi görünüyor.

Son zamanlarda belinizi doğrultacak bir standart yakalamış olmanız, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu. Bu konudaki rahatlığınızı dost çevrenize pay etme ihtiyacınız da takdir topluyor.

Tavrınızla ilgili sürdürdüğünüz vicdan hesaplaşması pek gerekli değil. Maddi destek vermekten kaçındığınız kişinin, istismarcı biri olduğu konusunda herkes görüş birliği içinde görünüyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor. Yine de, bir uzmana başvurabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki birini sürekli koruma, sakınma ihtiyacı içindesiniz. Onunla bu yoğunluğu yaşarken, kendinizi ihmal edebiliyorsunuz Aile içindeki konumunuz son günlerde hakkınızı veriyor. Biraz geçimsiz olduğunuz düşüncesi, barındırdığınız başka güzelliklerin karşısında anlamını yitiriyor.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:31 Venüs-Pluto görünümü, sizin derinlikli bir şekilde ilişkinizi, aşka bakış açınızı ele almamız yönünde iyi bir tesirdir. Çünkü ideallerimiz doğrultusunda ilerleyip ilerlemediğimizi anlamış olacağız. Ayrıca bir test gibi görebiliriz bu enerjiyi. Karşımızdaki kişi, ilişki içinde olduğumuz insanla aramızdaki alışverişin niteliği nedir, gerçekten aynı yerden mi bakıyoruz hayata veya farklı bir yerden bakıp da gördüklerimizi ifade ettiğimizde buna tahammül gösterebilir miyiz? Saat 08:41 Mars-Chiron kavuşumu, hayatınızın sıradanlaştığını ve yaşadığınız düzenin size hiç uymadığını düşünmenize yol açabilir. Sanki inancınız sınanıyor gibidir. Bu durum içsel bir baskı yaratarak öfke birikmesine yol açabilir. Ben kimim ve bundan sonrasında beni neler bekliyor diye kendinize sorduğunuzda, kaderin elinde bir oyuncak olduğunuzu düşünürsünüz. Burada yapılması gereken bu içsel baskıların sizi esir almasına izin vermemektir. Saat 12:34 itibariyle Terazi burcunda oluşacak sondördün, ilişkinizde huzur bulmak ve uyum yaratmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak bir yandan da gerçekçi düşünmek gerekiyor. Duruma bakmak lazım. Eğer ayrı yolların yolcusu bir çiftseniz, tek taraflı uzlaşma ile nereye kadar gidebilirsiniz? bugün önemli olan kendinize özen göstermeniz, bazı şeyler yolunda gitmiyorsa zorlamak yerine sakince düşünmeye çalışarak moralinizi yüksek tutmanızdır. Eninde sonunda bu sıkıntılar aşılacaktır. Siz yeter ki umudunuzu kaybetmeyiniz. Saat 18:41 Ay-Satürn görünümü, yuvamızda uzlaşıya, nezakete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, ailevi huzurun, paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Paylaşmak, ortaklaşa hareket etmek, sevdiklerimizle olmak isteği bu saatlerde yoğundur. Keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Soruların cevaplarını buluyorsun! Bugün yaşayacağın olayları bir kenara not al, çünkü hiç ummadığın şeyler yaşayacaksın. Önceliklerinden sınanmayalı ne kadar olmuştu? Ve sen buna karşı ne kadar savunma geliştirebildin bu zamana kadar? İşte bugün bu soruların cevabı anahtarın olacaktır. Bugün pek de planladığın gibi gitmeyebilir. Ailendeki sözü geçen insanlarla arandaki gerginlikler, günün seyrini değiştirebilir. Bu gerginliklerin çoğu senin çabuk öfkelenen yağından kaynaklanabilir. Çalışan bir Yengeç burcuysan, yıllık iznini kullanarak kendine zaman ayırmak isteyeceksin. Evli ya da ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle beraber arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bugün aynı zamanda spor, koşu gibi fiziksel aktivitelere vakit ayırmak için ideal bir gün.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre bağlantılarınızın güçleneceği ve beklediğiniz haberleri alabileceğiniz hoş bir gün olabilir. Ailevi konularda yarım kalmış süreçler tamamlanabilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde ve ailevi konularda yapılabilecek çok şey var. Evde daha aktif olabilirsiniz ancak ortaklı konularda üsteleyici olmamalısınız.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız oldukça karıştı. Böyle aktivite, özel günler zamanlar siz her zaman biraz panik olursunuz. Ya çok rahat olup hiçbir şey yapmamayı tercih eder ya da en iyisi olması için tüm seçenekleri değerlendirirsiniz. Bu yeni yıl için planlar gecikti galiba. Sona kalmış olsanız da üzülmeyin; alışveriş için oldukça uygun bir gün.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken yakın çevrenizle,arkadaşlarınızla veya komşularınızla yaşadıklarınız önem kazanabilir. Karşılıklı iletişim konusunda dikkatli olmalısınız, yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir, sözleriniz düşündüğünüzden farklı algılanabilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ev ve aile ortamında huzur arayışınız yoğun. Günlük işleri hatırlatan insanların huzuru bozmasına izin vermeyin. Günün ilk yarısı talihiniz ve becerileriniz yüksek. Sizi anlayan ve hoş tutan insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik hırslarınız artabilir. Ancak karmaşık duygular içine girerek ufak tefek sorunları büyütebilirsiniz. Ortaya çıkan pürüzleri gereğinden fazla büyütmeyin. Olumlu ve anlayışlı davranmaya çalışın.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

29 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 50' 53" R
Ay
Başak
03° 57' 06"
Merkür
Boğa
00° 38' 54"
Venüs
Boğa
20° 37' 24"
Mars
Koç
11° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 16"
Satürn
Balık
17° 49' 57"
Uranüs
Boğa
23° 16' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 06"
Lilith
Başak
25° 06' 19"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>