Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendine Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2020, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün kişisel yaşamınızda bir yenilik olabilir. Bir süredir bekarsanız, mükemmel biriyle görüşebilirsiniz. Bu harika insanla özel bir akşam planlayabilirsiniz. Onu lüks ve şık bir yerde ağırlayın. Akşam yemeğine çıkın ve bir müzikal konsere katılın. Veya sofistike bir kafede cappuccinonuzu yudumlayarak vakit geçirin. Bu kişiyi daha iyi tanımaya çalışın.

Şu anda yansıtıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızdaki son olaylar hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Belki de bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz. Bazıilanlarına bakmak isteyebilirsiniz. Özgeçmişinizi, potansiyel işverenlere kendinden emin ve açık bir şekilde sunabilmeniz için de güncelleyebilirsiniz. Yeni potansiyel müşteriler hakkında düşünmekten keyif alacaksınız. Şu anki mesleğiniz tarafından kapana kısılmış gibi hissetmeyin.

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

Bugün sıradışı olan yolu tercih et. Normalde yabana atacağın şeyleri hayatına dahil etmek üzere lenslerini biraz daha genişletirsen, büyük kazançlar elde edebileceğin yepyeni bir perspektif kazanabilirsin. Hislerin taşma noktasına gelmiş durumda ve en küçük bir hareket seni raydan çıkarabilir. Soğukkanlılığını korumak için elinden geleni yap. Duygusal istikrarlılık sağlıklı bir yaşam sürdürmek için kilit noktadır.Bugün yapılması gereken ne varsa yapıp tempoyu yakalamak için ideal bir gün. Son zamanlarda ruhsal enerjilerle dolduğunuz için dikkatiniz biraz dağınık. Şimdi bu ilhamı daha pratik alanlara yöneltmenin vakti. Görevlerinizi yerine getirmek için yenilikçi bir yöntem geliştirebilirsiniz. Ya da belki de bunları yapmak için yepyeni, heyecan verici teknolojilerden faydalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararsızlık elinizi kolunuzu bağlıyor. Bir süredir çok da çırpınmadan yol alıyor, refaha, şansınızın yardımıyla erişmeyi bekliyorsunuz. Bir ip bağlamış ve ulaşabileceğiniz sınırları durmadan test ediyor gibisiniz. Ne yazık ki bir ağaç köküne takılıp daha fazla ilerleyemecek hale gelebilirsiniz. Duygusal sorunlar kapınızda ve size bazı durumlarda nasıl hissedeceğinizi hiç düşünmediğinizi hatırlatıyor. Yaklaşımınızı tekrar gözden geçirmenin tam zamanı.

29 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında dikkatsizlik ve dağınıklıklar olabilir. Bugün ve yarın uyku düzeniniz değişebilir. Günün ikinci yarısında daha net tavırlar içinde olacak, rahatlamaya başlayacaksınız. İlişkilerde eski bir durum kapanabilir.

29 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsan ilişkilerinde politik davranabilirsin. Arkadaş grubunda tartışmalara aktif olarak katılmak yerine gözlemci olabilirsin. Son zamanlarda aldığın kilolarını vermek istiyorsun. Diyet ve sporu gündemine olabilir. Eğitim gören bir Yengeç burcuysan kişisel gelişimini dikkate alarak yoluna devam ediyorsun.

29 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinize yeni bir yol haritası çizmek isteyebilirsiniz. Geçmişe çizgi çekip artık geleceği düşündüğünüzde, kaygılarınız ve endişeleriniz artık yerini umut dolu günlere bırakıyor olacaktır. Adım attıkça isteklerinizin önünüze serildiğini göreceksiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ilişkilerinizde daha uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

29 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizi kandırmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu maddi bağlamda olabileceği gibi manevi konularda da olabilir.

29 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalanların ve yanılsamaların ardını görmek için tüm enerjinizi harcamanız gerekecek. Birinin gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu düşünüyorsanız, içgüdülerinize güvenin ve daha derinlemesine bakın. Şimdilik şüpheci olmaktan zarar gelmez.

29 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan hoşlanmıyorsunuz. Öfkelenme eyilimi içindesiniz, dikkat.

29 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

29 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuzda ilerleyen Ay bugün sizi ve isteklerinizi öne çıkarıyor. İddialı ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilir, cesur ve girişimci davranabilirsiniz. Bir süredir aramadığınız kişileri ve arkadaşlarınızı arayabilir, kendinizi gösterebilir, dikkat çekici olabilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Ay size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.

29 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 15" R
Ay
Terazi
27° 31' 15" R
Merkür
Boğa
06° 45' 52"
Venüs
Boğa
26° 09' 59"
Mars
Koç
15° 22' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 03"
Satürn
Balık
18° 07' 45"
Uranüs
Boğa
23° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 26' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 36"
Lilith
Başak
25° 36' 18"
True Node
Koç
14° 55' 53"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>