Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve bu gerginlikleri özel yaşamanıza da yansıtacağınız bir gündesiniz. Bir süreden beri sizi düşündüren olaylar bugün daha fazla ön plana çıkabilir. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmadan istikrarınızı korumaya çalışmanız daha doğru olacaktır.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda dikkatli davranacağınız ve harcamalarınızı dengelemeye çalışacağınız bir gündesiniz. İşinizle ilgili kaynakları arttırarak maddi durumunuzu da sağlamlaştırmayı başaracaksınız. Karşınıza yeni bazı teklifler çıkabilir, bu teklifleri çok iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

İşinizle ilgili konularda çalışmalarınızda dikkatli davranmalı ve yeni girişimlerinizde aceleci davranmamalısınız. Sorumluluklarınızın artması sizi olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıyı ve başarısızlığı çok uç duygularda algılıyorsunuz. Bunun iddialı bir bakış olduğu düşüncenizin yanılsama olduğunu göremiyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz birçok yeteneğiniz var. Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, sizi sandığınızdan da fazla yoruyor. Düşlerinizle gerçekler arasındaki mesafeyi kısaltmanız gerekiyor.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün başında kısa süreliğine boşlukta ilerliyor. 01:11'de ise Balık burcuna geçiyor. Bu geçişle beraber sizler için pozitif bir gün başlıyor olacak. Ay-Uranüs arasındaki güzel etkileşimle beraber sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akademik konularınız gündeme gelebilir. Yurt dışı işlerinize vakit ayırabilirsiniz. Bazılarınız seyahat planları yapmaya başlayabilir. Ay-Güneş güzel kontağıyla beraber eğitim yaşantınızda güçlü hissedebilirsiniz.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlılık gösteriyorsun! Ay, su burcunda hareket ediyor. İşinden memnun değilsen, eski işine dönmek isteyebilirsin. Uzun süredirarayışında olan bir Yengeç burcuysan, gideceğin görüşmede göstereceğin kararlılık lehine olacak. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin kardeşleriyle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bu sorunların seni taraf olmaya zorlayacağını da görmüş olacaksın. Çocuk sahibi bir Yengeç burcuysan bazı konularda kontrolü eline almaya karar verebilirsin. Çocuklarına sorumluluklarını net bir şekilde ifade etmekle rahatlayacaksın. Sorumlulukların getirdiği stres, baş ağrısı, halsizlik gibi sorunlara neden olabilir. Kendine zaman ayırman gerekiyor.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazlasıyla yorgun hissedebilirsiniz ve kendi kendinize vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yakın çevrenizdeki kişilere hak vermelisiniz.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızın farkında olduğunuz için gelir gider dengesi hususunda çok kontrollü davranabilirsiniz. Niyetlerini gerçekleştirmek için bileşenleri dengeleyebilirsiniz.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; yurtdışı, eğitim, medya veya uzak yolculukları içeren konularda girişimde bulunabilir, arkadaşlarının ve sevdiklerinin yardımıyla başarılı sonuçlar alabileceğin adımlar atabilirsin. Hassasiyetinin ve duygusallığının artması dostlarının maddi manevi desteğine ihtiyaç duymana sebep olabilir.

29 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Telefon, e-posta ve toplantı trafiğinizin oldukça yoğun olduğu bir gün olacaktır. Problemleri çözümleme konusunda şanslısınız. Gün, genel anlamda aksiliklere gebe olabilir ama siz de problemleri pratik bir şekilde çözümleme konusunda başarılı olacaksınız.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınız ve kazançlarla ilgili sürpriz gelişmelere açık bir gündesiniz. Ama daha çok hayatın felsefi tarafıyla ilgilenmek istersiniz. Zira tüm gün Balık burcunda seyahat edecek yönetici gezegeniniz Ay, sizin yurt dışı bağlantılarınıza ve yeni öğretilere yelken açmanıza ışık tutacak. Hislerinize güvenin. Uzaktaki birine karşı hislerinizde bir değişim olabilir.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hırslı ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz ancak öğleden itibaren duygusal kontrolü sağlamanız biraz daha zor olabilir. Akışa bırakmanız gereken durumlar söz konusu olabilir.

29 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>