Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kıskançlık ve kaybetme korkusu ön planda! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Muhtemelen "tevafuk" diye bir şey duymuşsundur. Bu,kendinizi doğru zamanda doğru yere koymak anlamına gelen manevi bir tesadüf sanatıdır. Bugün size profesyonel olarak yardımcı olması için yeni biriyle bağlantı kurmaya çalışıyorsanız, böyle bir şansınız olabilir. Veya heyecan verici, yeni ve romantik bir fırsat arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bugün sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin, özel bir şeyler olmaya başlayacağını göreceksiniz.

Bugün kalkmak için zor bir zaman geçiriyor olabilirsiniz. İşler iyi gitmiyor gibi gözüküyorsa cesaretinizi kırmamaya çalışmayın. Beklentilerinizin birçoğu oldukça yüksek olacak ve mükemmeliyet hissi, herkesin sizin standartlarınıza uymasını zorlaştıracak. Her küçük detayın üzerinde çalışmamayı deneyin. Sizden mükemmel olmanız beklenmiyor.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Birisiyle farklı fikirde olduğun konusunda hemfikir olmanız gerekebilir. O kişi hakkında keskin görüşlere sahip olduğunu anladığın bir gündesin. Fikirlerini başkalarına zorla kabul ettirmeye çalışabilirsin ve güç çatışmaları yaşanabilir. Biraz sakin olmayı dene. Onların senle aynı görüşleri paylaşması zorunlu değil. Hatta fikir ayrılıkları heyecan verici bile olabilir. Farklı fikirlerden birçok şey öğrenebilirsin!Bugün kendinizi göstermek için ideal bir gün, dolayısıyla elinizden geleni yapın. Yaptıklarınız için layık olduğunuz takdiri gördüğünüzden emin olun ve kendinize acıma tuzağına düşmeyin. Kendiniz olursanız insanlar zaten peşinizden gelecektir. Geleceğe dair planlar yapmak için bundan iyi bir zaman olamaz. Sağlam durun ve hedeflerinize odaklanın. Başkalarının motivasyon ve heveslerinin sizi yolunuzdan ayırmasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz bir konuda harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. Kendinizi savunmak ve hakkınızı aramak konusunda cesur davranabilirsiniz fakat son zamanlarda bunu pek yapmadınız. Bugün, sorumlulukların dağılımı konusunda üzerine düşeni yapmayan tarafla konuşmak için ideal bir gün. Evde, aile bireylerine görev dağıtmaktan çekinmeyin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün içinde Yay burcunda seyrine devam ediyor. Bugün oluşan iki önemli görünüm var. Birincisi Plüton retrosu artık bitiyor. İlişkinizde, evliliğinizde çift olarak güç gösterileri yapmak yerine empati yapmaya başlıyorsunuz. Diğer görünüm ise Merkür'ün Akrep burcuna geçiyor olması. 9 Aralık'a kadar çocuğunuzla ilgili de sevindirici haberler alabilirsiniz. Hoşlandığınız kişinin de sizden etkilendiğini öğrenebilirsiniz. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıskançlık ve kaybetme korkusu ön planda! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. Kıskançlık ve kaybetme korkusu ön planda! Beklentilerini kontrol etmekte zorlandığın bir gün yaşayabilirsin. Var olan sorunlar daha da büyüyebilir ya da çözüm yolunda birkaç engelle karşılaşılabilirsin. Sakinliğini zorlayan olaylara karşı tavrını ortaya koymaktan çekinmeyeceksin. Kalabalığın içinde kendini yalnız hissedebilir; hobilerine yönelebilirsin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve dostluk ilişkileriniz sayesinde önünüze gelen fikirlere karşı açık olmalısınız. Duygularınızı rahatça yansıtmaktan çekinmeyin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Hizmet gerektiren konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızı planlama ihtiyacı doğabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Denge arayışı içinde olabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça başarılı olacağınız ve kırgınlıkların bittiği bir zaman dilimindesiniz. Mesleki konularda da gücünüzü yansıtma fırsatı yakalayabileceksiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Kişisel uğraş ve hobilerinizin, bireysel aktivitelerin sizi mutlu edeceği bir gün olabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yapmak istediğiniz tek şeyin rahatlamak olduğu bir gün olsa da istediğiniz gibi hissetmeyebilirsiniz. Bugün hayatınızın en güzel günü olmayabilir, ama bu herkesi bir kenara bırakıp kendi kabuğunuza çekilmeniz gerektiği anlamına gelmez.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Akrep burcunda hareket ederken sizi aniden bir ev sahibi yapabilir. Aynı anda birden çok konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.Gerekgerekse ev hayatınızda aktif bir tempoda koşturmak zorunda kalabilirsiniz. Her şeye rağmen kendinizi iyi hissettiğiniz bir gündesiniz. Sizden yaşça küçük birine karşı derin duygular besleyebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu bazen duygularınızla hareket ettiğinizde veya özgüven kaybettiğinizde saldırgan bir hale bürünebiliyorsunuz. Bu tıpkı suda bir yengece dokunduğumuzda kıskaçlarını çıkarma hali gibi. Siz işlerinizi, yakın çevrenizi dengelemeye çalışırken çıkan problemler sizi püskürtüyor. Sakin olun demiyorum. Daha ısrarcı ve inatçı olmaya devam edin. Kendi kurallarınızla oyunu kazanacaksınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Kişisel uğraş ve hobilerinizin, bireysel aktivitelerin sizi mutlu edeceği bir gün olabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>