Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Görev Bilinci İle Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün maceracı bir ruh halinde olabilirsiniz. Günlük geziye çıkmak isteyebilir ya da şehir dışına çıkıp yeni manzaralar görmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu bir günlük macera için yanınıza sevgilinizi alın. İlham verici bir yere gidin ve birlikte biraz romantik zaman geçirin. Her zamanki rutininizden çıkıp farklı bir şeyler yapın. Bugün çılgın olmanın tam vakti!

Bugünün sizin için pürüzsüz ve kolay bir gün olmasını beklememelisiniz. Mesleğinizde, ister işiniz üstünde çalışmalarınızda, ister dersleriniz üzerine çalışmalarınızda olsun, etrafınızdaki insanlarla gerginlik yaşamayı bekleyebilir ve kendinizi biraz boğulmuş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, temel olarak, rahatsızlığınızın kaynağını şu anda aklınızda bulunan maddi yükümlülükler olarak tanımlayabilirsiniz: bunlar finansal araçların eksikliği, belki de üretim kısıtlamaları olabilir.

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Gün boyunca pek göze batmamaya çalış ve özellikle sabah saatlerinde gereksiz konuşmalardan; laf kalabalıklarından uzak dur. Güneş battıktan sonra kabuğundan çıkabilir ve kendini gösterebilirsin. Duygularına ağırbaşlılık ve ciddiliğin hakim olduğunu göreceksin; ve kısıtlayıcı bir his, mevcut durumundan hiç kurtulamayacakmışsın gibi hissetmene yol açacak. Bu negatif zihniyet içerisinden kendini kaybetme.Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim kurmanın günün kurtarıcısı olduğunu farkedeceksin. Eğer insanlar ne düşündüğünü veya ne hissettiğini bilmiyorlarsa, onlarla muhatap olmanın zorlaştığını göreceksin. Bir tartışma veya konuşma başlatmaktan çekinme; ilk adımı sen at. Belki de bir süredir, çatışmadan kaçındığın için önemli bir konuyu bir kişiye açmaya çekiniyorsun. Şimdi bu mesele üzerine konuşmanın tam zamanı.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı ilişkilerinizde mesafeleşmeler, mesafeli tavırlar hakim olabilir. İlişkilerinize daha gerçekçi bakabilir, ilişkilerin gerektirdiği zorunluluklara göre hareket edebilirsiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

10.12’den itibaren Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Hareketli yaşantını kesintiye uğratmak istemiyorsun. Sorumluluk bilincinin güçlendiğini hissedebilirsin. Günü birlik tatil programını gerçekleştireceksin. Evli bir Yengeç burcuysan, ev işlerinde yardımcı olmadığı için eşine sitemde bulunabilirsin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde tuttuğunuz her şeyi anlatmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız sıkışma hissi sizleri patlama noktasına getirebilir. Sağlığınıza odaklanın ve kendinize değer verin. Bu bedeninize verdiğiniz değer sizi daha iyi hissettirecek.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak ortaklaşa konularda sorumlulukları paylaşmak daha iyi olacak.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ve yakın arkadaş ilişkilerinde gerginlik olabilir ancak yeni ilişkilere girdiğiniz yeni ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortaklık konularında ve ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eşinizle, ortağınızla ve onunla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmayı tercih etmeyeceğiniz gibi kalamayacağınız da bir gün olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rahatlayın ve sakin olun. Bulunduğunuz yerin ve çevrenizdeki insanların tadını çıkarmak için biraz zaman ayırın. Yerine getirmeniz gereken bir söz var ve şimdi onu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisin. Kendinize, hedeflerinize ve tutkularınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiye, diplomatik ve iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz. 

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye açılabilmek için doğru zamanın gelmesini bekliyorsunuz. Tüm dikkatinizle çalışmalarınıza ve kariyerinize odaklanın. Hayatınızdaki bazı şeyleri yoluna koyabilmek için çok çaba sarf ediyorsunuz.  

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz durgunlaştı. Dürüstlüğünüzü birbirinize gösteriniz. Özel hayatınızla ilgili küçük fedakarlıklar yapmaktan da kaçınmayın. Meslek hayatınızda aktif ve başarılı olabileceğiniz bu günü değerlendirin. Fikirlerinizle birlikte çalıştığınız kişileri etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı arkadaşlarınızla paylaşıp onlardan yardım isteyin. Zihinsel yorgunluğunuzu dindirmek için hayatınızda yapacağınız ufak değişiklikler etkili olabilir

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>