Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bugün nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecek ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayacaksınız.

Bugünyaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz ve bu durum sizin için beraberinde kötümserliği de getirebilir.

Parasal konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bazı fikirleriniz size maddi kazançlar getirebilir. Kısa sürede sonuçlar almanıza yönelik çalışmalar yapmaya eğilimli olacaksınız.

Uzun bir tatile çıkabilirsiniz ve bu esnada ciddi bir rahatsızlık geçirmeniz söz konusu olabilir. Yolculuğa çıkmadan önce sağlığınızı kontrol ettirmeniz oluşabilecek bazı sağlık sorunlarının gelişimine engel olabilecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim, öğrenim, din, dil, felsefe, astroloji gibi konularla derinden ilgilenme ve her şeyi öğrenme isteği ile adeta kendiniz ile yarışırsınız. Geçmiş yıllarda eğitim hayatınızda ne kadar başarısız olursanız olun bu süreçte eksiklerinizi gidermek için adeta karıncalar gibi çalışırsınız.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketine Koç burcunda devam ediyor. Erken saatte etkili olan Merkür-Neptün zorlu enerjisiyle geçmişinizdeki birinden sizi yıpratabilecek haberler alabilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ile kontağı sayesinde ise öğlenle beraber kariyer hayatınızda şanslı bir dönemde olabilirsiniz. Ay, 18:07 itibariyle boşluğa giriyor. Önemligörüşmeleriniz veya toplantılarınız uzayabilir. Uzun zaman harcamanıza rağmen kararlar almakta zorlanabilirsiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarını kontrol altına alıyorsun!Merkür-Neptün 90'lığı güne eşlik ediyor. Bugün iletişim kurmak, bilgi almak biraz zor olabilir. Eksik bıraktığın çalışmalarını tamamlamak epey vaktini alsa da rahatlayacaksın. İşinden memnun değilsen, yakın bir arkadaşından referans olmasını isteyebilirsin. İlişkinde bazı problemler söz konusuysa, aklındaki sorular düşündükçe artabilir. Eğer taşınmayı ya da ev içerisinde yeni düzenlemeler yapmayı planlıyorsan bir arkadaşından yardım isteyeceksin. Ayrıca harcamalarında da kendine belirlediğin bütçenin dışına biraz çıkman da mümkün. Alışveriş şart, ancak maddi anlamda risk almaman gereken kritik bir süreçten geçtiğini de unutmamalısın.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

YENGEÇ

30 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için daha dikkatli adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Otorite olan kişilerle iletişiminize dikkat etmeniz de fayda var. İkili ilişkilerinizde geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde zihinsel uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostluklarınızın ön plana çıkacağı bu günlerde insanların size karşı olan destek ve saygılarını görerek daha da mutlu ve güvende hissedeceksiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç; hırs ve cesaretle hareket ederek, kariyerinle ilgili yeni tecrübeler edinmek için girişimlerde bulunabilirsin. Toplum içinde öncü bir rol oynayarak, hedeflerine odaklanabilir, duygusal beklentilerini bir kenara bırakabilirsin. Fakat başka insanları yönlendirirken yanlışlık yapabilir ve hayal kırıklığı yaşatabilirsin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerin doğasına aşina Yengeçler için bugün becerilerinizi göstereceğiniz imkanlar gelişiyor. Süreç alıştığınzdan hızlı ilerleyebilir. Gün içinde yaşanan olaylar öfkeye sebep olursa denge önemli.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde tuttuğunuzu koparan mücadeleci bir tavır sergilersiniz. Bu tarz kadınlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle sert tartışmalardan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Sohbetler aniden öfke patlamasına dönüşebilir. Ama bir o kadar da çabuk sakinleşilir. İlk baştan gemileri yakmamak da fayda var. Sakinlik her sorunu kökten halleder.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

30 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 06' 17" R
Ay
Aslan
24° 44' 18" R
Merkür
Koç
29° 41' 12"
Venüs
Boğa
19° 40' 30"
Mars
Koç
11° 21' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 21"
Satürn
Balık
17° 46' 44"
Uranüs
Boğa
23° 13' 27"
Neptün
Balık
29° 19' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 44"
Lilith
Başak
25° 01' 11"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>