Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kafana Fazla mı Takıyorsun? Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 60%

Herkesin sevilmeye ihtiyacı var, kimse bunu inkar edemez ama bu, hayattaki tek hedefiniz olmamalı. Potansiyel bir sevgili adayı veya ilişki eğer iyi sonuçlanmazsa bu dünyanın sonu değil. Aslında, çok normal bir durum! Bugün etrafınızdakilerle daha az 'çekici' ve baştan çıkarıcı görünmek isteyebilirsiniz ve hatta bazıları farklı davrandığınızı söyleyebilir. Onları görmezden gelin ve unutmayın, zaman zaman kendi isteklerinize de kulak vermenin kimseye bir zararı olmaz.

En sonunda rahat bir nefes alacaksınız. Bir süre mali durumunuz için endişelenmiş olabilirsiniz. Artık endişelenmenize gerek yok. Bugünün olayları ya sizi o zor zamanlara geri döndürecek ya da orada sizin için açık bir yol gösterecek. Finansal sorunlarınızı çözmek için çok çalışıyorsunuz; şimdi akıllıca bunun üstünde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Tadını çıkarman gereken bir gün. Göksel enerjiler yavaşlamanı söylüyor. Kestirme yolları bırak. Mesela duş yerine gösterişli bir banyo yap. Dışarıda yemek yerine marketten taze, organik ürünler al ve yeni tarifler dene. Koşmak yerine yürü; televizyon yerine güneşin batışını izle. Anlaman gerekeni anlamışsındır...Eğer bir süredir karar vermeyi erteliyorsanız, bugün bir cevap bulmak için mükemmel bir gün. Önünüzü daha kolay görecek ve başarmak istediklerinizi açıkça ifade edebileceksiniz. Bu zorluğa göğüs germek ya da germemek konusunda karar vermek zorundaysanız, bugün akılcı ve tarafsız bir düşünce yapısında olacaksınız. İlişkinizde bir dönüm noktasındaysanız, en faydalı sonuçları nasıl elde edebileceğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar geriye dönüp son zamanlarda eyleme geçirdiğiniz bazı planları ve alt yapıları gözden geçirmek için mükemmel bir fırsatınız var. İki düşünün, bir söyleyin. Planlarınızı gözden geçirmek ve yapınızın sağlam olduğundan emin olmak için çok önemli bir zaman dilimindesiniz. Vardığınız yere kadar olan kısımdan herhangi bir şüphe duyuyorsanız, güvendiğiniz bir kişinin uzmanlığına danışmanızda fayda var. Zira yeni bir planla sil baştan başlamanız gerekebilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çevrenizdeki grup etkinlikleri veya sosyal etkinliklere katılabilir heyecan verici insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Paylaşılan hedefler ile iddialı projelere adım atabilirsiniz. Akşam planınızı sevgilizle başbaşa yemek yiyererek gerçekleştirebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

17.08'den yarın 02.27'ye kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Bazı şeyleri kafanda büyüttüğünü bugün görebilirsin. Hayatındaki olayların, yaptığın şeylerin bir anda bambaşka bir noktaya gelmesi umutla dolmana neden oluyor. Başında bir rüzgâr esiyor bu sefer aşkın için her şeyi göze alabiliyorsun. Bırak seni bir yere götürsün. Bugün inanılmaz iltifatlar alabilirsin. Kimi zaman söylenenleri kafana oldukça taksan da önüne bakmayı biliyorsun.

31 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile ortamında eşinizle beraber yaşadığınız veya hayatı üstlendiğiniz bazı konular sizleri karar verme noktasında ikiye ayırabilir. Bu durumdan ortak kararlar vererek çıkmanız daha doğru olacaktır. Şayet ortaklı ilişkiler içindeyseniz herhangi bir gerilime izin vermemelisiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlanma içine girebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde özenli davranmanızda fayda var. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bilemediğiniz konularla ilgili kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi oldukça duygusal hissedebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde alınganlık göstermediğinizden ve adil düşündüğünüzden emin olmaya çalışın.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda dışarıda çok zaman geçirdiğinizi düşünüyorsanız bugün evde kalın. Uzun zamandır okumayı düşündüğünüz o kitaba bu gece başlayabilir, mısır patlatıp güzel bir film izleyebilirsiniz!

31 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer evinizdeki seyahatine devam eden Ay, Satürn ve Plüton ile sert etkileşim içinde olacak. İş hayatındaki hırslı ve gergin tavırlarınız problem yaşamanıza sebep olabilir.Ortaklaşayaptığınız kişilerle orta yolu bulmak pek kolay olmayabilir. Eşinizle veya partnerinizle olan ilişkinize hassas yaklaşmanız gereken bir gün.

31 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşama sevinciniz ve eğlenme arzunuzda yoğun bir artış olması mümkündür. Neşeli saatler geçirmek için yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yine de bugünün ciddi konuşmalar için uygun olmadığını bilin ve eğlenmekten öte herhangi bir faaliyet veya tartışma içine girmeyin.

31 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda gelir gider dengenizi düzenlemek için uygun bir gün. Ortaklarınızın, eşinizin veya olması muhtemel işvereninizin sayesinde alacağınız destek, yaşadığınız temel sıkıntıların çözülmesini sağlayacak. Hayatınızda beklenmedik kayıpların söz konusu olabileceği bir dönemdesiniz. Zorlanıyorsanız, bilin ki normal. Ama aynı zamanda da geçici.

31 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı göstermekten kaçınmayacağınız bir gün olabilir ancak ani çıkışlar yapabilirsiniz ve yanlış anlamalara karşı da dikkatli olmalısınız. Pek çok işi hızla halledebileceğiniz bir gün olabilir.

31 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 17' 00" R
Ay
Yengeç
18° 27' 28" R
Merkür
Koç
26° 16' 38"
Venüs
Boğa
16° 04' 39"
Mars
Koç
09° 07' 43"
Jüpiter
Boğa
26° 49' 57"
Satürn
Balık
17° 34' 08"
Uranüs
Boğa
23° 03' 16"
Neptün
Balık
29° 15' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 54"
Chiron
Koç
21° 19' 38"
Lilith
Başak
24° 41' 44"
True Node
Koç
14° 59' 03"
Son Güncelleme : 12/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>