Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Geliştirmek İçin Girişimlerde Bulunabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 20%

Bugün sizin için çok güçlü bir gün. Hayatınızın belirli alanlarında, özellikle de romantik doğanız söz konusu olduğunda, aşırı uçlarda olduğunuzu ve bir tarafa daha sonra da diğer tarafa çekildiğinizi fark edebilirsiniz. İlk başta her şeyinizi verip bir dakika sonra tamamen geri çekilebilirsiniz. Bir denge tutturmaya çalışın.

Bugün, gruplar halinde bir araya gelmek için iyi bir gün. Birkaç ekibi aynı anda içeren bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bölümler arası iletişim kurarak, bugün arabulucu veya yönetici olarak hareket edebilirsiniz. Sözcü olmaktan ve karmaşık noktaları açıklığa kavuşturmaktan korkmayın. Doğrudan konuşma konusunda iyisin. "Gri" alanları görebiliyor olmanız gerçekten yardımcı olabilir.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Bugün fazlasıyla yaratıcı hissediyorsun. Yazı yazmak, resim çizmek veya müzik bestelemek konusunda kendini denemek isteyebilirsin. Ayrıca bir müzeye, sanat galerisine veya konsere gitmek de cazip gelebilir. Ne yaparsan yap sezgilerine dikkat et. Bazen bazı mesajlar sanat formunda insana ulaşır. İzlenimlerini not et.Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kurnazca bir strateji izlemek zorunda kalacaksınız, bu sebeple gününüz yoğun ve tetikte geçecek. Bazı arkadaşlarınız belli bir takım şeyleri elde etmeniz için üzerinizde baskı uygulayabilirler. Bu zorlu yoldan kaçmak için kendinize bir strateji belirlemek zorundasınız! Hiç ikili bir oyun oynamayı düşündünüz mü? Bu şekilde özgürlüğünüze sahip çıkabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşebilir, arkadaşlık ilişkilerinde hızlı değişimler yaşayabilirsiniz. Bazı arkadaşlık ilişkilerinde açık konuşmalar veya netleşmeler olabilir. Harcamalar yapabilir, finansal konularda beklenmedik şanslarla karşılaşabilirsiniz. Özgüven artarken, bencilliğe ve egosal durumlarına dikkat.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi alanlarını çeşitlendirmek isteyebilirsin. Yeni bir dil öğrenmek için girişimde bulunabilirsin. Bunun için fikrine değer verdiğin hocalarına danışıyorsun. Gerekli tavsiyeleri aldıktan sonra işe koyulabilirsin. Zamanının iyi değerlendirmek konusunda daha özverilisin. Kendini başkaları için çok yorduğunu düşünüyorsun.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Lüks harcamalarınız ya da ihtiyaçlarınız arasında gelir gider dengesini ayakta tutmanız oluşabilecek maddi sorunlarınızın önüne geçecektir. İkili ilişkilerinizde sadelikten yana olabilirsiniz. Yalnızlığı seçseniz de sosyal hayatınızı tamamen izole etmemeye çalışmalısınız.

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin arkadaşları ya da ailesiyle tanışmak için uygun bir gündesiniz. Keza siz de partnerinizi aileniz ya da arkadaşlarınızla tanıştırarak ilişkiye renk katabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tembelliğe son verin ve bir an önce yataktan kalkmaya bakın! Önünüzde dikkat etmeniz gereken çok fazla fırsat var.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün kendinizi sosyal hissedersiniz.Sevdiklerinize zaman ayırmak iyi gelecektir. Arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Hedeflerinize yönelik somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu arkadaşlarınızdan alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aileniz ile birlikte daha çok vakit geçirmeye çalışın ve eşinize olan sevginizi net bir şekilde ifade edin. Gelecekte güzel ve rahat bir yaşama sahip olabilmek istiyorsanız, çok çalışmaya başlamalısınız. Daha dengeli beslenmeye özen gösterin.

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgide hata yapabileceğiniz bir gününüzdesiniz. Karşı cinsle yeni bir arkadaşlık geliştirebilir, kısa bir süre heyecanlı ve zevkli anlar yaşayabilirsiniz. Ancak bugün başlayan ilişkilerin sonu olmayabilir. Çalıştığınız işle ilgili gerçekleri görmeniz, yerinde kararlar alabilmenizi sağlayabilir. Bunun sonucunda, işbirliklerinden karlı çıkmanız ve savaş verdiğiniz arenadan başarılı ayrılmanız mümkün olur. Para durumunuzdaki sıkıntılar abartılacak boyutlarda değil.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 34' 21" R
Ay
Yengeç
08° 51' 27" R
Merkür
Koç
25° 28' 50"
Venüs
Boğa
15° 10' 18"
Mars
Koç
08° 33' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 39' 32"
Satürn
Balık
17° 30' 51"
Uranüs
Boğa
23° 00' 42"
Neptün
Balık
29° 13' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
21° 17' 19"
Lilith
Başak
24° 36' 50"
True Node
Koç
15° 02' 36"
Son Güncelleme : 11/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>