Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün önemli bir işiniz var. Sevdiğiniz bir insanı korumak için bir şeyler yapmak. Etrafınızda, sığınmak için sıcak ve korunaklı bir limana ihtiyaç duyan bir kişi olabilir, onunla ilgilenin. Sevgi dolu ve anaç tarafınızı ortaya çıkarın. Bu sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı olan insanın yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz olması muhtemel. Ona istediği sevgiyi verin.

Bugünkü işlerin neredeyse Herkül’ün yaptığı işlere benziyor. Aşırı çalışma ve sinirsel gerginlik bugün biraz keyifsiz hissetmenize neden olabilir ve dinlenmek için biraz zaman ayırmanız iyi bir fikir olabilir. Yapamazsanız da, en azından işleri kolaylaştırmaya çalışın. Çevrenizdeki beklenmedik değişikliklerden bazıları, komşularınızın ağızlarını tutamamalarına neden olabilir. Herhangi bir sonuca varmadan önce gerçekleri kontrol ettiğinizden emin olun.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Bugün nedensiz yere siniri bozuk mu hissediyorsun? Bu hiç şaşırtıcı değil çünkü günün enerjisi seni hayatında olan bitene yakından bakmaya sevk ediyor. Aniden, aldığın karar ne olursa olsun bunların hep ileriye dönük geniş etkiler bırakacağını düşünüyorsun. Bunun seni eylemden alıkoymasına izin verme. Bir kere de maceracı ol!Bugün çıkan tartışmalarda çok fazla gürültü kopsa da çözüme varmak kolay olmayacak. Konuşmalarınızda net olmaya ve söylemek istediklerinizi iyi aktarmaya dikkat edin; zira kolayca yanlış yorumlanabilirler. Bir grup insan önünde herhangi bir resmi sunum yapmanız gerekiyorsa, söz almadan önce konuşmanız için aldığınız notları tekrar gözden geçirin. Ana hatlarınızı yeniden oluşturmanızda ya da vurgulamak istediğiniz noktaları tekrar düşünmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça hızlı ve öfkeli bir gün olacak; fakat akşama doğru ortalık birazcık da olsa durulacak. Daha çok evde vakit geçirmek isteyebileceğin sakin bir gece seni bekliyor. Eğer disiplin gerektiren sorumlulukların varsa, bunları gerçekleştirmek için bu geceyi beklemelisin. O zaman senin için her şey daha kolay olur.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında iştanız açılabilir, abartılara gidebilirsiniz. Öğleden sonra gün içerisinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kısa veya uzun vadeli yeni planlamalar içine girebilirsiniz.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik açıdan rahatlamanı sağlayacak birtakım kararlar almaya başlıyorsun. İş arayışında olan bir Yengeç burcuysan, başvurular ile ilgili geri dönüşler karşına çıkabilir. Belirsizliklerin yoğunlaşması, keyfinin kaçmasına sebebiyet verebilirken, kendine daha fazla zaman tanıman gerektiğini yeniden hatırlatmak isteyebilirsin. Yakın çevren ile yapacak olduğun görüşmeler sana iyi gelecek.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde sorun oluşturan konuları üçüncü kişilerin yardımı ile çözüyorsunuz. Dostlarınız her zaman yanınızda olacaktır. Onlara danışacağınız akıl sizin olaylara farklı yönden bakmamıza yardımcı olabilir. Bilirkişiliğine güvendiğiniz kişilerin yardımını almaktan asla çekinmeyin.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yönünden hareketli bir gündesiniz. Bilginin kaynağına inmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularda eğitim almak isteyeceğiniz zamanlar var. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel hassasiyetiniz ön plana çıkabilir. Cesaret göstereceğiniz olaylara girişebilirsiniz. Ticari faaliyetler içinde olabilirsiniz.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde kendinizi geliştirmeye açık olursanız büyük başarılar elde edebilir aynı zamanda hatalarınızdan ders alabilirsiniz.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kurnazca bir strateji izlemek zorunda kalacaksınız, bu sebeple gününüz yoğun ve tetikte geçecek. Bazı arkadaşlarınız belli bir takım şeyleri elde etmeniz için üzerinizde baskı uygulayabilirler. Bu zorlu yoldan kaçmak için kendinize bir strateji belirlemek zorundasınız! Hiç ikili bir oyun oynamayı düşündünüz mü? Bu şekilde özgürlüğünüze sahip çıkabilirsiniz.

4 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hırslarınız harekete geçiyor ve sorumluluklarınızın, işinizin ve performansınızın farkında olmanızı sağlıyor. Bununla birlikte sosyal hayatınızda arada kalmış hissedebilirsiniz. Bu duygu sizi kararsızlık durumuna sokabilir. Hayatınızdaki insanlara ve işlere özel zaman ayırmak, kısa da olsa, işlerin yoluna girmesini sağlayacaktır.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Önemli konular gündemde.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile hayatınızda meydana gelebilecek sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Var olan sorunların ve sıkıntıların önüne geçebildiğiniz takdirde herhangi bir olumsuzluklar karşılaşmayacak olmanız da önemli. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermenin yollarını aramalısınız. Var olan sıkıntıları da kafanıza takmamanız gerekiyor.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular var. Bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmez. Sevgilinizle olumsuzluklar sona erecek. Tahammül gücünüzü zorlayan,ilişkileriniz var. İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Geleceğe yönelik maddi girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

4 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 50' 49" R
Ay
Terazi
23° 14' 18" R
Merkür
Boğa
06° 15' 15"
Venüs
Boğa
25° 43' 51"
Mars
Koç
15° 06' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 02"
Satürn
Balık
18° 06' 25"
Uranüs
Boğa
23° 30' 34"
Neptün
Balık
29° 26' 20"
Plüton
Kova
02° 01' 55"
Chiron
Koç
21° 43' 34"
Lilith
Başak
25° 33' 56"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 20/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>