Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Arkadaşına Yardımcı Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bu akşam dışarı çıkarın ve ilginç bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Bugünün gezegensel uyumunun sizi büyük ölçüde etkilemesi muhtemel. İçinizdeki küçük çocuğu ortaya çıkarıyor, doğal hassasiyetinizi çok rahatsız edici bir seviyeye yükseliyor, kaçmak ve saklanmak isteğinizi su üstüne çıkarıyor. Bu göksel etkiye elinizden geldiğince direnin. Güvenlikten ne kadar hoşlanır onu bulmak için ne kadar uzun yollar katederseniz edin, kabuğunuzu sadece büyümeye başladığınızda kırabilirsiniz.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Gözlerini aç ve çevrene dikkatle bak. Bir şeyler ilgini çekmek istiyor. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Bugün işlerinizin normalde olduğu kadar kolay yoluna girmediğini fark edebilirsiniz. Herkesin böyle günleri vardır; bu da sizin payınız. Gezegenlerin bugünkü konumu çoğu kişiyi olumsuz etkileyecek, dolayısıyla bugün başkalarının gerginliğiyle uğraşmaya hazırlıklı olmalısınız. Sizin neyin beklediğini önceden bilirseniz başa çıkmak bir nebze daha kolay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyacınız olan şey tamamen yeni ve farklı bir şeye girişmek olabilir. Kişiliğinin çok sağlam ve pratik bir yanı var, heyecan ve maceraya olan ihtiyacınız da muhtemelen aynı derecede güçlü. Son birkaç dakikada bile didiniyorsan, biraz eğlence için kendine zaman tanı. Bir arkadaşını veya daha fazlasını ziyaret et, daha önce bulunmadığın ve keşfetmediğin bir yere git.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklar, yapılacaklar ve planlar gündeminizde olabilir. İşinize, sınavlarınıza ve eğitiminize odaklanabilir, yaşam alanınızda düzenlemelere gidebilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini rutinlerin ile sınırlı tutmak istemeyebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan duygusal olarak önemsenmek istiyorsun. Yakın arkadaşlarından birinin ailesi ile olan iletişimsel bozukluğuna yardımcı olabilirsin. Meraklı bir insan olman seni eğitimin konusunda daha fazla araştırma yapmaya itiyor.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev düzenlemesi ve mutfakta yapacağınız hazırlıklar sizi ruhen dinlendirebilir. Güzel ve nefes alan ortamlar oluşturmak hem kendiniz hem de sevdikleriniz için kısıtlama günlerine bir renk katacaktır.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda iken eksik kalan işleri tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda uğraştırıcı durumlar da gündeme gelebilir.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kutsal ve manevi konularda kendinizi mutlu edecek enerjiyi bulabileceksiniz. Bugünün sizin için asıl konusu huzur olabilir.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ekibiniz için destekleyici bir akıl hocası rolü üstlenmeye başlıyorsunuz. Bu sizin için biraz rahatsız edici olabilir, ancak bu, olayların gelişmesi için en doğru yoldur. Başkalarıyla bağlantı kurma konusunda herkesten daha iyi durumdasınız.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün bulunduğunuz şartları sorguluyorsunuz, çevrenizle duygusal bir bağ içindesiniz. 

6 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi, mesleki yaşamınızla bağlantılı parasal konulara verebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Detaylı incelemeler yapacak sabıra ve enerjiye sahipseniz de, gereğinden fazla iyimser olmamalı ve bazı noktalar üzerinde yeterince düşünmeyerek işi şansa bırakmamalısınız.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte keyifli bir gün geçirdikten sonra kendinizi tazelenmiş hissedeceksiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin. Bugünü kendinize ayırın ve rahatlamaya çalışın.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular var. Bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmez. Sevgilinizle olumsuzluklar sona erecek. Tahammül gücünüzü zorlayan,ilişkileriniz var. İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Geleceğe yönelik maddi girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

6 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 20' 45" R
Ay
Terazi
16° 58' 53" R
Merkür
Boğa
05° 30' 45"
Venüs
Boğa
25° 05' 26"
Mars
Koç
14° 42' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 40"
Satürn
Balık
18° 04' 26"
Uranüs
Boğa
23° 28' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 02"
Lilith
Başak
25° 30' 28"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>