Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Lezzetler Deneyebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 10%

İlişkilerde fikir ayrılığı söz konusu olduğunda çok hassas olabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin bugün soğuk ve uzak bir tutumu varsa, bunun söylediğiniz veya yaptığınız bir şeyden kaynaklandığını düşünmeyin. Her şeyi kişisel olarak algılmamaya çalışın. Belki sadece kötü bir gün geçiriyor ve bunu ifade edemiyordur. Sevgi dolu ve anlayışlı olun, onun için yapabileceğiniz tek şey bu. Bugün, hayattaki olumlu şeylere odaklanın ve eğlenin.

Hızını azaltın. Ateşe atlamadan önce düşünün. Sizin ihtiyatlı ve spontane olmak istediğiniz yerde içinizde bir çatışma meydana gelebilir, ancak iyi hazırlanmış planlarınıza sadık kaldığınızda işlerin daha iyi olacağını fark edeceksiniz. Bu senaryoyu özellikle ilişkileriniz ve tüm romantik karşılaşmalarınızda doğru olduğunu göreceksiniz. Eylemleriniz hakkında gerçekçi olun.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Arkadaşlarınla ilgili romantik meseleler gündemde. Aniden uzun süredir çevrende olan bir erkek arkadaşını potansiyel partner olarak görebilirsin. İçinde bulunduğun grup, bazı sorularına yanıt olacak nitelikte davranabilir, ve dünyanın en iyi arkadaşlarıyla birlikte olduğunu fark edebilirsin. Bu, herkesin mükemmel olduğunu düşünmeye başlamadığın sürece güzel bir şey!Bugün başladığınız şeyi bitirmek zor olabilir. Aynı anda yüzlerce yöne çekilebilirsin. Gezegensel enerjiler iletişimi arttırıyor ve çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Olmakta olan tüm değişikliklere ayak uydurmaya çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Ara vermek ve kargaşadan kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öğle yemeği için dışarı çıkın ya da hava almak için bir yürüyüş yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinize pek çok misafir gelebilir. Arsa meseleleri konuşulabilir. Bir yerde, geçmişte kalmış birini hatırlayacaksınız ve bu kişiye bir anlık bir özlem duyacaksınız. Fakat bu, uzun sürmeyecek. Yanınızda bulunan kişilerle ilişki kurmakla çok daha meşgul olacaksınız. Gün boyunca daha fazla şey öğrenip başarmayı bekleyebilirsiniz. En iyisini elde etmek için elinizden geleni yapın.

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi & manevi güç isteğiniz artabilir. İş ve finansa dair başarı hırsı, düzenlemeler ve riskli yatırımlar gündeminizde olabilir. Harcamalar, yardımlar yapabilirsiniz. Ego ve kibir gibi karanlık duygulara geçmemeye dikkat etmeli, duygularınızda açık ve cömert olmalısınız.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın zamanda edindiğin hobinde sıkılmış olabilirsin. Yeni aktiviteler için arkadaşların ile bu konuda konuşabilirsin. Öğlen yemeğinde farklı bir lezzet denemek istiyorsun. Değer verdiğin birini davet edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan yapacağın jestler ve mimikler birini etkiliyor olabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi değer sorgulama yaparken bulabilirsiniz. Hayatta ne tür olaylarla karşılaşırsanız karşılaşın asla kendi değerinizi sorgulamamalısınız. Başka birinin sizleri onaylamasına ihtiyacınız yoktur. Sizler kendinize nasıl davranırsanız çevrenizde öyle davranacaktır.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Savurgan olmamaya bakın. Bugün yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye gayret edebilirsiniz. Ancak parasal konularda daha gerçekçi davranmak gerekebilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duyacağınız dedikodu türevi konularda yorum yapmaktan kaçınmanız özellikleyerinizdeki prestijiniz için önemli olacak. Sakin kalmakta fayda var

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kilo kontrolü konusunda zorlandığınız bir süreçten geçiyorsunuz. Kendinize fazla yüklenmemeye çalışın ve bunun bir süreç olduğunu kabullenin. Her zaman fit ve zinde olmak zorunda değilsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kazançlar evinizde seyahat edecek.Gelir – gider hesabı ve bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Size kendinizi değerli hissettirecek lüks bir harcama yapabilirsiniz. Kendinizi şımartmaktan çekinmeyin.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinize daha da odaklandığınız bir gün sizi bekliyor. Görünümünüz ve duruşunuzla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı düşündüklerinizi söylemeden önce düşünmeli ve öfkeli davranışlardan kaçınmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda hızla ilerleyip basamakları kolay çıkabileceğiniz bir dönem. Aldığınız kararlar ve olumlu pozitif yönünüz size her zaman kazandıracaktır. Tüm bunları yaparken hızlı gelişen olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz ama tüm gerçekler ortada. Başarınızı kabullenin, hoş sürprizler sizi bekliyor. Yakın çevrenizden birine maddi destek vermeniz söz konusu.

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>