Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güvenin Zedelenebilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbiniz sizi bugün işinizden alıkoyuyor olabilir. Zamanın hızlı geçmesinden çok rahatsız olabilirsiniz. Romantik doğanız sizi mevcut durumunuzdan uzaklaştırmaya çalışıyor ve yeni şeyin peşinde koşuyorsunuz. Bunun yapmak istediğiniz bir şey olup olmadığı size bağlı. Mantığınızı korumaya çalışın fakat bu zor olabilir, çünkü kalbiniz şu anda dizginleri eline almış gibi görünüyor.

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Birisi söylediğin şeylere aşırı tepki gösterdiğinde çok şaşırma. Günün gezegensel etkileri, duygusal tepkileri on kat artırabilir ve bununla, yanlış anlaşılmayı daha kolay hale gelebilir. Şaka yapmadan önce düşünün ve iletişim sırasında son derece net olduğunuzdan emin olmak için ekstra adımlar atın. Bu, duygusal bir takım durumların oluşmasını engellemek için önemli. Aynı şey sizin için de geçerli - söylenen bir şeye duygusal olarak tepki verirseniz açıklama isteyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayattaki bazı rollerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Evde, aile üyelerinizin size farklı bir şekilde tepki verdiklerini görebilirsiniz. Duruma bağlı olarak daha fazla (veya daha az) otorite kurmanız gerekebilir. Her neyse, rutinlerinizden kurtulmaya hazırsınız bu değişiklikleri memnuniyetle karşılayın. Şu anda kişiliğinizin farklı yönlerini ifade etmeye hazırsanız ilişkilerinizden daha çok keyif alabilirsiniz!

9 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaratıcılığınız oldukça üst seviyede. ve ne kadar rahatsız edici olursa olsun, bir şey yaratmanız için gereken dürtüleri takip etmelisiniz. Yatak odanızı yeniden boyamak istiyorsanız, bunu yapın. Kaldırımda dans etmek doğru bir şey gibi geliyorsa, sizi kim durdurabilir?

9 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

00.14 - 10.43 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Eğer beklediğin bir yerden para gelecekse bugün planlarını bu gelecek paraya göre yapmamanda fayda var. Çünkü gecikebilir. Her ne kadar planını yapmış olsan da olası aksamalara karşı yedek planlarının hazır olması gerekiyor. Çeşitli problemler sebebiyle bugün güven duygusu seni terk edebilir. Daha fazla sorgulayıcı bir Yengeç burcu profilindesin. Çok güvendiğin bir aile yakının güvenini boşa çıkarabilir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile ortamında eşinizle beraber yaşadığınız ve hayatı üstlendiğiniz bazı konular sizlerikarar verme noktasında ikiye ayırabilir. Bu durumdan çıkmak istiyorsanız profesyonel destek alarak çıkabilirsiniz. Ortaklarınızla yol ayrımı gündeme gelebilir.Content Video - Yengeçler duygularınıza dikkat edin!

9 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ailenizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde koyduğunuz hedefler sizi başarılı bir konuma getirebilir. Etrafınızdaki kişilere enerji vermeniz onların damotivasyonuna sahip olmasına neden olabilir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınızı denetlemeniz biraz zor olabilir. Kolay heyecanlanıp hemen tepki gösterebilirsiniz. Özellikle sevdiğinize karşı sert ve kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Bu gün evinizle ilgileneceksiniz. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük bir başarı sizi bekliyor. İşle ilgili kararlar alırken duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Güçlü birinden destek var. Para konusuna diyecek yok. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

9 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birileriyle fikirlerinizi paylaşmadan önce birkaç kez düşünmelisiniz. Kiminle konuştuğunuzun farkında olmadan onun kafa yapısına ters şeyler söyleyebilirsiniz. Bu da söyleyeceğiniz herhangi bir şeyin yanlış anlaşılmasına ve gerginlik yaratmasına sebep olabilir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yöneticiniz Ay'ın burcunuzda seyahat edeceği bugün kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Manevi konular önem kazanacaktır.Yardımınıza ihtiyacı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yarın burcunuzda gerçekleşecek olan tutulmanın etkisiyle mantıklı karar vermekte zorlanabilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

9 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız sizi köşeye sıkıştırmış durumda. Eğer hayata dair bir isteğiniz varsa adım atmak zorunda kalacaksınız. Üst üste gelen kötü haberler yakanıza yapışmış vaziyette. Aşırı derecede şansa ihtiyacınız var, bunun için de sizden başka bir insana. Ortaklı yapacağınız her işte şansınız yaver gidecektir. Her anlamda bir partnere ihtiyacınız olduğu kesin.

9 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; birkaç gündür devam eden içe kapanıklık ve sinirsel gerginliğin ardından öğleden sonra burcunda hareket etmeye başlayan Ay; gelişmeleri daha fazla kontrol edebileceğini gösteriyor. İlişkilerde daha korumacı ve duyarlı olabilir, duygularını ifade etmekten çekinmeyebilirsin.

9 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 29" R
Ay
Terazi
11° 20' 39"
Merkür
Boğa
04° 50' 59"
Venüs
Boğa
24° 30' 35"
Mars
Koç
14° 21' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 59"
Satürn
Balık
18° 02' 36"
Uranüs
Boğa
23° 27' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 38"
Lilith
Başak
25° 27' 20"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>