Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Salı gününden itibaren Dolunay harika bir sezgi yeteneğine bağlantılı keskin bir analiz becerisi vadediyor. Önünüze çıkan engellere rağmen elinizdeki bu kozları değerlendirin. 24 Ocak - 31 Ocak Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Ocak - 31 Ocak

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, geri planda durmanız gereken bir hafta başlıyor. Pazartesi günü biraz nane molla geçebilir, güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Ama Salı ve Çarşamba günleri çok daha rahat hareket edeceğiniz birkaç gün sizi bekliyor. Perşembe ve Cuma günü para ile ilgili konulara kendinizi vereceksiniz.

Pazartesi Mars Oğlak burcuna geçiyor. İletişimsel alanında, satış, reklam, tanıtım, pazarlama ya da dijital platformlarda birtakım işleriniz varsa bu işlerinizde kendi gücünüzü, kararlı yapınızı ortaya koyacağınız bir zaman dilimi başlıyor. Kendi çevrenize gücünüzü göstermek isteyeceksiniz, insanlara ilham verebilirsiniz, birtakım projeler başlatmak isteyebilirsiniz. Şimdiye kadar harekete geçemediğiniz noktalarda hayatın sizi hızlandırdığını da göreceksiniz.

Diğer taraftan Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınızda geriliyor. Demek ki 4 Şubat’a kadar büyük işlerden, ticari faaliyetlerden, girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Yine bu dönemhayatınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda geleneksel yapınızla düşündüğünüz noktalarda sizinle aynı hareket etmeyen ya da aynı şeyleri düşünmeyen insanlara karşı tepkileriniz yüksek olabilir. 4 Şubat’a kadar yakın çevrenizdeki ilişkileri iyi idare etmek durumunda kalabilirsiniz. Eski mevzular karşınıza gelecek. 2015-2016 yıllarında neler yaşadığınıza bir bakın. Buna benzer konu ve olaylarla uğraşmanız da söz konusu olabilir.

Cumartesi günü Venüs’ün düzelmesi ile beraber biraz daha ilişkilerinizi rayına oturtacağınız bir döngü içinde olacaksınız. İlişkiler raya otururken bu sefer iletişiminiz bozulabilir. Bir mevzu ya da bir konu hafta sonu kafanıza fazlasıyla takılabilir ve çevrenizdeki insanları bir konu yüzünden ikna etmek durumunda kalabilirsiniz.

Pazar günü ev ortamlarınızda, sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınız test edilecek. Ani, hızlı, beklenmedik olaylar devreye girerken sevdiğiniz insanı anlamak çok da kolay olmayacak. Aynı şekilde onun da sizi anlaması kolay olmayabilir. Birbirinizle olan iletişiminize mümkün olduğunca dikkat edin çünkü agresif, isyankâr, kafanıza buyruk davranma isteğiyle hareket edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Ocak - 31 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>