Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Finansal anlamda oldukça pozitif hafta sizi bekliyor. Harcamalarınıza dikkat etmek ve fırsatları değerlendirmek kaydıyla elbette! 17 Mayıs - 24 Mayıs Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Mayıs - 24 Mayıs

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanız biraz isteksiz enerjilerle başlıyor ama Pazartesi öğleden sonrası itibariyle kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendi istek ve beklentileriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Hayatı biraz eğlenceli yönlerinden görmek ve okumak isteyeceksiniz. Bu dönem içerisinde size keyif veren insanlarla görüşmek ya da o insanlarla telefon konuşmaları yapmak hoşunuza gidebilir.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor. Sosyal çevrenizin fazlasıyla hareketli olduğu bir döngüye merhaba diyorsunuz. Arkadaşlarınız, çevresel faktörler, işten elde edilen gelirleriniz bu dönem önemli olacak. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız fikir alışverişlerihayatınıza olumlu yansıyabilir. İş arayanlarsa işlerini arkadaş ortamlarından sağlayabilirler. Sosyal çevrenize uçuracağınız haberler sonucunda istediğiniz sonuçları elde edeceksiniz. Sevdiğiniz insanın bazı davranışları konusunda çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bazı tavsiyeler alabilir ya da sosyal ortamlarda beraber vereceğiniz önemli kararlar, gelecek planları ilişkinizi canlı tutabilir, istediğiniz seviyeye gelmesini sağlayabilir.

Bu hafta parasal konularda lütfen çok abartmayın. Dedik ya hep işle ilgili konularda çevrenizden güzel destekler alacaksınız ama diğer taraftan sizden para isteyen arkadaşlarınız olabilir ya da çevrenize bir şekilde parasal konularda yardım etmek isteyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın kariyerinde önemli fırsatların karşılarına geldiğini görebilirsiniz. Sizin bulunduğunuz ortamlara güzel haberler gelecek ve bu haberlerin içerisinde siz de kendinizi bulacaksınız.

Pazar günü devreye giren Satürn gerilemesi ilişkiler konusunda bazı konuları yeniden ele almanıza neden olacak. Pazar gününden sonra yaklaşık 5 ay boyunca ilişkilerle ilgili konularda hızlı ilerlemeler kaydettiyseniz işte bu konuları yeniden gözden geçirmek önem kazanabilir. Bunu bir gecikme veya bir yavaşlama süreci olarak görmeyin. Sadece bu dönemde bazı konuları çok net bir şekilde fark edeceksiniz. Bunu bir fark etme dönemi olarak kabul edin ve hayatınıza geçirin. Sosyalliğiniz yüksek olacak ister dijital ortamlardan ister telefon trafiğinden isterse arkadaşlarınızla yapacağınız birtakım görüşmelerden yana bu hafta şansınız kuvvetli.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Mayıs - 24 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 49"
Ay
Kova
18° 06' 23"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Boğa
03° 02' 11"
Mars
Koç
00° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 36"
Satürn
Balık
16° 43' 11"
Uranüs
Boğa
22° 26' 30"
Neptün
Balık
28° 57' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 06"
Lilith
Başak
23° 31' 16"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>