Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çarşamba günü Ay bünyenizdeki enerji merkezlerinizi dengelemenize yardımcı oluyor. Yay burcunda gerçekleşen Ay tutulması eksikliğini çektiğiniz dinamizmi bahşediyor. Bu enerji dalgalarını kucaklayın! 24 Mayıs - 31 Mayıs Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Mayıs - 31 Mayıs

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vaktinizi vererek haftanızı başlatıyorsunuz. Bu Pazartesi vaktinizi daha fazla evinizde geçirebilirsiniz, evinizden toplantılarınızı düzenleyebilirsiniz ya da ailevi önemli bir konuyla uğraşabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri daha çok ilginiz ve algınız ailevi konularda olacak.

Çarşamba günü Yay burcunda tam ay tutulması gerçekleşiyor. Siz bu tutulmayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aynı zamanda çocuklarla ilgili konular, sanatsal faaliyetler, eğitim, hobiler ve riskli işler hızlanabilir. Hızlı duygusal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Sosyal çevrenizin fazlasıyla hareketli olduğu bu dönemde sosyal çevrenizdeki insanlara siz liderlik ediyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve gruplarla olan bağlantılarda önemli sonuçlar bu tutulmaya beraber karşınıza gelebilir. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki bağlantıyı bu tutulma zamanı iyi dengelemelisiniz. Bu dönem içerisinde çocuğunuzla ilgili bir mesele ortaya çıkabilir ya da yeni bir insanla tanışabilirsiniz. Flört ettiğiniz bir insan varsa bu insanla vereceğiniz önemli kararlar yine bu tutulma zamanı devrede olacak.

Bu tutulma size yarayacak çünkü gökyüzünden de olumlu enerjiler alıyorsunuz. Parasal konulara bu hafta dikkat etmeniz gerekiyor. İşten elde edilen gelirlerinizde önemli bir mevzuyu tamamlamak, sonuca erdirmek istiyorsanız Perşembe günü işlerin düşündüğünüz gibi akmaması durumuyla karşılaşabilirsiniz.

Hafta sonu çok sevdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda çok güzel bağlantılar oluşabilir, yeniden bir araya gelebilirsiniz. Bazı önemli konuşmalarda bulunabilir, birbirinizi affedebilirsiniz.

Pazar günü Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz, görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bu dönem bir araya gelebileceğiniz gibi var olan arkadaşlarınızla aranızda iletişim sıkıntılarına da açık olabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerde bazı aksilikler, sıkıntı ve sorunlar da devrede olabilir. İşten elde edilen gelirlerde gecikmeler ve engeller oluşursa bunun Merkür gerilemesinden kaynaklı olduğunu bilmeniz yeterli olacaktır. 22 Haziran’a kadar büyük girişimlerden, önemli anlaşmalardan önemli sonuçlanacak işlerden uzak durmaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Mayıs - 31 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>