Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bu hafta biraz zor geçecek. Cuma gününden itibaren işler karışıyor. Mars ve Plüton enerjinizi tüketiyor. Boş zaman aktivitelerinizde rekor kırmaya çalışmanın anlamı yok! 31 Mayıs - 7 Haziran Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

31 Mayıs - 7 Haziran

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta ilişkileriniz ve sorumluluklarınız sizin için önemli olacak. Çarşamba günü Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle beraber ilişkiler ve kariyer konularında elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyebilirsiniz. Biraz daha tek başınıza kalmak, yalnız kalmak isteyeceğiniz bir dönem. Eğer akrabalarınız, kardeşiniz, ablanız, abiniz varsa onun kariyeri ile ilgili konular, bu dönem içerisinde önem kazanacak. Belki bir terfi aldıklarını öğrenebilirsiniz ya dahayatlarında güzel gelişmeler olabilir, bu da sizi çok ama çok mutlu edebilir. Onların özel hayatlarına dair alacakları bir karara sizler de şahitlik edebilirsiniz.

Bu dönem Venüs’ün 12. evde hareket ediyor olması biraz daha ruhunuza vakit ayırmanız gereken bir dönemi temsil ediyor. O yüzden bu dönem içerisinde 3 hafta boyunca büyük olaylardan, büyük adımlardan ziyade kendi ruhunuza yönelik daha küçük daha basit daha kendinizi besleyecek işlerle uğraşmanız ve ilişkilerde her şeyi oluruna bırakmanız çok daha iyi olabilir.

Bu hafta maddi konularda güzel gelişmeler olacak. Parasal yönde beklediğiniz bir haber varsa Cuma günü alma olasılığınız yüksek. Bu hafta önemli insanlardan güzel şanslar ve fırsatlar göreceksiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dair atmak istediğiniz adımlar ya da yapmak istediğiniz işler varsa çevrenizdeki insanlar bu noktalarda sizi destekleyecek.

Hafta sonu Mars ve Plüton karşı karşıya gelecekler, yani enerjinizi doğru kullanamadığınız bir döngü olacak. Seyahatlerde, uzak yerlerde ya da tanımadığınız ortamlarda bulunacaksanız insanlarla kavgaya, sürtüşmelere girişmemeye özen gösterin. İş hayatınızdaki insanlarla anlaşmak bu dönem kolay olmayacak. Hafta sonuna doğru bu etkiler başlayacak hafta sonu iyice keskinleşecek, diğer haftanın başına kadar da sürebilir. Diğer taraftan arkadaş çevreniz ve sosyal ortamınızdaki insanlarla girişilecek birtakım işleriniz varsa bu işlerde parasal konuları dikkatlice ele almayı unutmayın. Çünkü arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bu dönem parasal mevzulara takılabilir. Onlarla bazı noktalarda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
31 Mayıs - 7 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 27" R
Ay
Oğlak
07° 43' 30"
Merkür
Koç
16° 27' 58"
Venüs
Koç
29° 23' 29"
Mars
Balık
28° 43' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 11"
Satürn
Balık
16° 27' 34"
Uranüs
Boğa
22° 16' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 06"
Lilith
Başak
23° 11' 35"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>