Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Şubat - 13 Şubat

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza Dolunaydan aldığınız etkilerle sağlığınıza, kendinize dikkat ederek başlamanız gerekiyor. Hem aile hayatınız hem kişisel görüşleriniz ve adımlarınız hem de sağlığınızla ilgili konular gerçekten de mercek altında ve bu hafta kendi istek ve beklentilerinize göre hareket etmek arzusunda olacaksınız. Eğer size ayak uyduramayanlar varsa ailenizden, sevdiklerinizden onlara karşı tepkisel yapınızı da ortaya koyabilirsiniz.

Pazartesi günüortamlarınızdaki insanlara karşı anlayışlı yapınız devreye giriyor. Beraber çalıştığınız insanlar varsa onların yakın çevresiyle olan bağlantılarını kullanabilir ya da beraber çalıştığınız insanlarla uyumunuzun çok iyi olduğunu fark edebilirsiniz. Başka insanlara yardım etmek, onlara ilham vermek onlar için bir şeyler yapmak sizin için bu hafta önemli olacak ve böyle ilerlerseniz bunun sonuçlarını işinizde, gücünüzde çok rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs'ün Uranüs'le açısı para ile alakalı yönden sizi sevindirebilir. İş hayatınızda değişimlerin sonucunda güzel kazançlar devreye girecek. Hayata özgür baktığınız ve para ile ilgili konularda da bu aralar desteklendiğiniz için istediğiniz bazı parasal sonuçları elde edebileceksiniz. Önemli bir haber gündeme gelebilir ya da para ile ilgili konuları çok kafanıza takmayabilir esnek olduğunuz için de bu alanlarda çok daha rahat ilerlemeler sağlayabilirsiniz.

Cuma gününe dikkat etmekte fayda var Merkür'ün Plüton’la kavuşumu hem sağlık hem dehayatınızda bazı takıntıları ve obsesyonları karşınıza getirecek. İş hayatınızda beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın üzerinizde tahakküm kurma ya da gücünü üzerinizde gösterme isteğine şahit olabilirsiniz ya da tam tersi bir konu yüzünden siz onları zorlayabilirsiniz. Cuma günüortamlarınızdaki gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun aniden oluşacak olaylara karşı verdiğiniz tepkilere dikkat edin. Diğer taraftan olay ve durumları şartları kontrol etmek için çok fazla zorlamayın.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçiyor ikili ilişkiler ve özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri masaya yatırmak, sevdiğiniz insanla konuşmak adına şahane bir 15 günlük döneme giriyorsunuz. Yine bu dönem hayatınıza bir insan almak isteyebilirsiniz eğer hayatınızda bir ilişki yoksa bu dönem bir ilişkiye yelken açmak ya da diğer insanlarla beraber hareket etmek ortak bir şekilde hareket etmek sizi mutlu edebilir. Anlaşmalar, sözleşmeler, hukuki sıkıntı ve problemlerin ele alınması yine bu dönem karşınıza gelecek. Popülerliğiniz artacak insanları ve karşı cinsiyeti etkilemesini başaracaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Şubat - 13 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 51' 20" R
Ay
Akrep
05° 59' 31" R
Merkür
Boğa
07° 46' 47"
Venüs
Boğa
27° 01' 13"
Mars
Koç
15° 54' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 55' 52"
Satürn
Balık
18° 10' 21"
Uranüs
Boğa
23° 34' 12"
Neptün
Balık
29° 27' 43"
Plüton
Kova
02° 01' 24"
Chiron
Koç
21° 46' 38"
Lilith
Başak
25° 40' 55"
True Node
Koç
14° 54' 09"
Son Güncelleme : 21/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>