Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Güneş, Neptün ve Venüs size ilham veriyor. Yaratıcı ve sanatsal becerileriniz giderek gelişiyor. Farklı alanlarda da insanları hayal gücünüzle etkileyebilirsiniz. 1 Mart - 8 Mart Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Mart - 8 Mart

Balık Burcu

Ortak parasal işlerinizin hareketliliğiyle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bir kaç gün boyunca kendi köşenizde olmak isteyebilirsiniz. Haftaortası itibarıyla hayatınız hareketleniyor. Seyahat, plan ve eğitim hayatınızda haberler karşınıza gelebilir. Uzaktan alacağınız haberlerin hayatınızı renklendirdiğini görebilirsiniz.

Bu hafta Mars İkizler burcuna geçiyor. Ev, aile ve yuva alanlarınızda gücünüzü ve enerjinizi ortaya koyacaksınız. Aile hayatınızda fikirlerinizi çok çabuk değiştirebilir, kararsızlıklarınız devreye girebilir. Aile büyüklerinizle iletişiminizde mücadelelerin arttığını görebilirsiniz. Zaman zaman konuşmalarınızla onları sinirlendirebilirsiniz ya da onların sizi sinirlendirdiğini görebilirsiniz. Bu dönem evinizin güvenliğini ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Bir yere giderken camı, pencereyi iki kere kontrol edin. Sinirsel iniş, çıkışlarınızı aile ortamında yaşayacaksınız. Evinizi biraz daha güzelleştirmeye çalışın. Bu dönem evinize giren çıkan çok olabilir, misafir ağırlıyor olabilirsiniz, yakın çevrenizdeki insanlar sizi ziyarete gelmiş olabilir. 23 Nisana kadar bu etkiler devrede olacak. Bu zaman diliminde aile büyüklerinize karşı meydan okumayın.

Manevi gücünüzün çok kuvvetli olduğu bir dönem, bu yüzden ilişkileriniz güzelleşebilir. Hayatınızda bir insan varsa bu hafta çok keyifli planlar yapacaksınız. Çarşamba günü bu planların devreye girdiğini göreceksiniz. Karşı taraftan size güzel bir açılım gelebilir. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizde hiç beklenmedik ani, hızlı bir aşk konusu devrede olacak.

Cuma günü maneviyatınız kuvvetli olabilir, yurtdışından güzel haberler alabilirsiniz. İlişkiler, ev, aile, yuva ve kariyerle ilgili konularda tuttuğunuzu koparabilirsiniz. Önemli fırsatlar ve haberler beklenmedik yerlerden gelebilir. Negatif enerjilerinizi üzerinizden atın ve kendinizi yukarı taşıyın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Mart - 8 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 30" R
Ay
Yay
13° 21' 19"
Merkür
Koç
16° 05' 03"
Venüs
Koç
27° 05' 22"
Mars
Balık
27° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 07"
Satürn
Balık
16° 17' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 00"
Neptün
Balık
28° 48' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 43"
Lilith
Başak
22° 59' 08"
True Node
Koç
15° 29' 59"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>