Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Nisan - 8 Nisan

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, sosyal çevre, arkadaşlarınızdan alınacak haberler ve beraber yapılacak planlar bu hafta önemli olacak. Salı günü Merkür Koç burcunda geri hareketine başlıyor. 25 Nisan'a kadar para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Bir borcun altına girmek, para ile ilgili konularda karar vermek, önemli anlaşmalar yapmak konusunda destekli olmayacaksınız. Ticari bir işletmeniz varsa önceden çalıştığınız insanlarlayapmak ve para konularını şarta bağlamak önemli olsun ama sıfırdan başlayacağınız parayla bağlantılı işlerinizde beklediğinizi bulamama ihtimaliniz yüksek. Bu dönem yanlış yatırımlar konusunda da dikkatli olun. Gereksiz harcamalardan mümkün olduğunca uzak durun. Parayla ilgili bir anlaşmazlıklar, gecikmeler ya da iptaller söz konusu olursa öfkenizi, hırsınızı kendinizden ve etrafınızdaki insanlardan çıkarmamaya özen gösterin.

Venüs'ün Neptün’le kavuşumu bu aralar hem ikili ilişkilere hem yakın çevre iletişiminize ya da yakın çevrenizdeki insanlara bakış açınızda gerçekçi olamadığınızı gösteriyor. O yüzden yakın çevrenizdeki insanlarlayapacaksanız Çarşamba günü gerçekçi olmaya ve onları gözünüzde büyütmedenyapmaya özen gösterin. Diğer taraftan bu aralar hülyalı duruşunuz, güzelliğiniz, kadınsanız insanlar tarafından takdir ediliyor ve görülüyor. Bu dönem tavrınızla, duruşunuzla insanları çok rahat bir şekilde etkileyebilirsiniz. İçinizden sevdiklerinize de bir şeyler yapmak gelecek ve onlara karşı fazlasıyla hoşgörüyle hareket edebilirsiniz. Bir insanı gözünüzde fazla büyütme etkisine karşı dikkatli olun.

Cuma günü Venüs'ün Koç burcuna geçişiyle 3 hafta boyunca parayla ilgili konularda fırsatlar karşınıza gelecek. Ne kadar cesur, atak olursanız o kadar para kazandığınızı göreceksiniz ama diğer taraftan bencil ve düşüncesiz olmamaya da özen göstermeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemleri şimdi Venüs'ün geçişiyle beraber daha rahat toparlayabileceksiniz. 8 Nisan'da para alanlarınızda bir tutulma yaşayacaksınız o yüzden bu dönem söyledikleriniz, yaptıklarınız, girişimleriniz ve düşünceleriniz gerçekten önemli olacak ve size önemli tüyolar verecek. Sınırlarınızı iyi belirlemeniz gerekiyor. Beklenmedik yerlerden güzel destekleriniz Cumartesi günü devrede olacak. Önceden konuşulmuş ama bir şekilde yarım kalmış beklediğiniz bir paranın da bu tutulmayla beraber karşınıza gelme potansiyeli yüksek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Nisan - 8 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 54"
Ay
Kova
20° 03' 28"
Merkür
Koç
17° 41' 04"
Venüs
Boğa
03° 12' 27"
Mars
Koç
01° 06' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 33"
Satürn
Balık
16° 43' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 59"
Neptün
Balık
28° 57' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 34"
Lilith
Başak
23° 32' 12"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>