Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Merkür yüzünden biraz fazla düşünüyorsunuz ama bunun bir zararı yok. Bu sayede hiçbir şeyi aceleye getirmiyorsunuz ve Merkür retrosunda yapılacak en iyi şey de bu! 17 Ocak - 24 Ocak Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Ocak - 24 Ocak

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, sizin için aşka, keyfe, mutluluğa dair önemli bir Dolunay olacak. Haftaya da bu etkilerle giriş yapıyorsunuz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konular, aşkın peşinde gidiyorsanız, bekarsanız aşkla ilgili konular bu hafta fazlasıyla hayatınıza renk katabilir. Tam da sosyal çevrenizle aşk hayatınız arasında vermeniz gereken önemli kararlar olabilir. Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizdeki insanların, sevdiğiniz insanı desteklemediğini görebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın bazı arkadaşlarınızla arasında problemleri olabilir, işte Dolunayın konusu bu olacak. Bu yüzden de kendinizi arada kalmış gibi hissedebilirsiniz. Alınganlıklardan mümkün olduğunca uzak durun, duygunuzu çok fazla büyütmeyin. Her iki taraf arasında yolu bir şekilde bulmayı başaracaksınız.

Salı günü Kuzey ve Güney Ay düğümleri yer değiştiriyor. Önünüzdeki bir buçuk yıl boyunca trendleriniz değişiyor. Kuzey Ay düğümü özellikle yakın çevrenize gereken özeni göstermeniz konusunda sizi uyarıyor. Demek ki en çok sıkıntı ve problemi tanımadığınız ortamlarda, yabancı yerlerde aynı zamanda yabancı insanlara yaptığınız işlerde yaşayabilirsiniz. Turizm, seyahat, ticari faaliyetleriniz varsa bu alandan yana krizler, değişim ve dönüşümler devreye girerken yakın çevrenizdeki insanlardan fayda görmeniz de söz konusu olabilir. O yüzden tanıdığınız, bildiğiniz, güvendiğiniz insanlara yatırım yapmayı unutmayın. Tutulmalar zaten eğitimsel konularda da ne yapmamız gerektiğini size çok net gösterecek.

Perşembe günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir ay başlıyor. Demek ki kendi halinizde olmak, işinizi kendi içinizde yürütmek ya da kendinize çekilmek biraz da hayatı anlamlandırmak, düşünmek, plan yapmak anlamında önemli bir dönem. Ama bu süreçte büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmalısınız. 2015-2016 yılında yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Eğer ev hayatınıza ya da ikili ilişkilerinize dair almanız gereken önemli kararlar, çözülmesi gereken önemli meseleler varsa hafta sonu Merkür ve Güneş kavuşumu ile beraber bu meseleleri çok daha rahat ele almasını başaracaksınız. Aklınıza önemli fikirler gelebilir, neyin, niçin ve neden olduğunu çok net görebilirsiniz ve bunun sonucunda da içiniz rahat edebilir. Bu arada sağlığınızı da ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Ocak - 24 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>