Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Başak burcunda konumlanan Mars profesyonel işbirliklerinizi sağlamlaştırıyor. Ekip çalışmaları daha verimli geçiyor. Tatildeyseniz grup aktivitelerine katılabilirsiniz. Çok eğleneceğiniz kesin! 2 Ağustos - 9 Ağustos Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Ağustos - 9 Ağustos

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, evinize, ailenize, yuvanıza odaklı bir hafta başlıyor. Hafta başında hareketli bir hafta geçiririm diye düşünüyorsanız Pazartesi öğleden sonra çok daha ev odaklı olduğunu göreceksiniz. Birkaç gün boyunca sevdiklerinizle vakit geçirmek önemli olacak. Bu hafta işle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekecek. Gündelik hayatınızın, ritmi koşturmalarıhayatınız ve sağlığınızla ilgili konular mercek altında. Hafta başında gerginlikler yüksek olabilir. İş hayatınızda bir haber sizi zorlayabilir. Bir işinizde gecikme, sıkıntı ve problemle karşılaşabilirsiniz. İş sorumluluklarınızı yerine getirmek istemiyor olabilirsiniz. Bu aralar her şeyi üstünüze geliyor olabilir ama her şeyden önemlisi sağlığınıza özen göstermeniz gerekecek. Sırt bölgeniz, kemik ağrılarınız aynı zamanda dolaşım sistemi problemleri, kalp rahatsızlıkları, tansiyonla ilgili problemler bu süreçte karşınızda gelebilir.

Pazartesi ve Salı günleri sağlığınızı çok fazla zorlamayın. İş hayatınızda da canınız bir şey yapmak istemiyorsa birazcık daha hafif geçirmeye özen gösterin. Diğer taraftan Çarşamba ve Cumartesi yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak da çok kolay olmayacak. Beraber çalıştığımız insanların kariyerinde de bazı zorlanmalar devreye girebilir. Onlarla olan ilişkilerinizde çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Biraz isyankar etkiler devrede olacak o yüzden araba ya da bir alet kullanırken dikkatli olmakta fayda var.

Eğer sıkıntı ve problemler iyice büyür ve görünür hale gelirse merak etmeyin Pazar günü oluşacak yeni ay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. Önümüzdeki 15 gün boyunca işinizde, sağlıkla ilgili konularda yeni kararlar alarak yolunuzda ilerleyeceksiniz. Belki de en hayırlısı böyle olacak. İstediğiniz, kalbinize göre bir iş, işinizde bir durumun düzelmesi ya da sağlığınızda bazı konuları güzel hale getirmeniz devreye girebilir. Bu hafta ilişkilerden yana şansınız çok kuvvetli.

O haldehayatınızda, gündelik koşturmalarınızda, birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşırsanız sevdiğiniz insanın gücünden faydalanmayı, onunla hayatı paylaşmayı lütfen unutmayın. Çünkü aşkta şanslısınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Ağustos - 9 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>