Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar haftanızı sosyal çevre ilişkileriniz hareketli bir şekilde başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapılacak planları devreye sokacaksınız. Salı akşam saatlerinden sonra birkaç gün dinlenmek ya da kendi halinizde olmak size iyi gelebilir. Pazartesi günü Venüs'ün Boğa burcuna geçişi ile 3 hafta boyunca iletişimsel işlerinizde kendinizi göstereceksiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, ulaşımla, lojistikle ilgili bir işte çalışıyorsanız ya da dijital platformlarda, eğitim alanında çalışıyorsanız burada kuracağınız ilişkiler gayet güzel olacak. Yakın çevrenizle aranızdaki ilişkinin daha da kuvvetlendiği ve güzelleştiğini fark edebilirsiniz. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanların arasında sıkıntı ve problemler varsa bunları gidermek sizin göreviniz olabilir. Girişimcilik gerektiren işlerinizde de gözler sizin üzerinizde olacak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Pazartesi günü Mars'ın Neptün’le kavuşumu sizin bireysel alanınızda birinci evinizde. Burası hem kendi hayatınızla ilgili karar verdiğiniz alandır hem de sağlık alanıdır. Pazartesi günü bağışıklık sisteminiz düşük çalışabilir ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara açık olabilirsiniz, salgı sistemi sıkıntılarına açık olabilirsiniz, ayak bölgesinde problemler, kist, ilaç, gıda intoleransı, zehirlenme gibi etkiler, ödeme dikkat etmekte fayda var. Parasal girişimleriniz varsa bu dönem her duyduğunuza her gördüğünüze hemen inanmayın bazı girişimlerinizde kayıplarınız olabilir.

Salı günü Mars'ın Koç burcuna geçişiyle 1,5 ay boyunca maddi konular hızlanmaya başlıyor. Para kazançlarınız hızlanacak. Parasal konularda ne yapmanız gerektiğini iyi bileceksiniz. Düşüncesiz hızlı hareket edeceksiniz ama diğer taraftan para geldiği gibi bazı yerlere de gidebilir bu etkiye dikkat edin. Para ile ilgili halletmeniz gereken işler varsa cesur adımlar atacaksınız ama bu adımlar düşüncesiz olmasın. Girişimleriniz çok hızlanacak elinize de güzel paralar geçecek.

1 Mayıs Çarşamba günü Venüs'ün Plüton’la dik açısı var ki burada yakın çevrenizdeki insanlarla aranızda tedirgin edici bir enerji devreye girebilir. Akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkinizde de problemler görülebilir ya da onların kendi hayatlarında yaşanacak bu sıkıntı ve problemler size aktarılabilir. Kimseyle zıtlaşmayın, inatlaşmayın ya da rekabet içerisine girip karşı tarafla olan ilişkinizi bozmayın. Perşembe günü Plüton geri hareketine başlıyor, Plüton bilinçaltınızda önemli açılımlara neden oluyor. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde önemli değişim ve dönüşümleri karşınıza getiriyor Ocak sonu itibariyle şimdi burada bazı konuları yeniden ele almanız gerekecek ve burada fark ettiğiniz konuları da Plüton düzeldikten sonra yeniden hayatınıza alacak ve yolunuzda ilerleyeceksiniz. Hızlı giden sizi korkutan bazı şeyler varsa Plüton’un geri gidişiyle biraz daha rahatlayabilirsiniz.

Cuma günü Mars'ın Plüton’la olan güzel açısı para ile ilgili konularda harika haberler geleceğini gösteriyor. Beklenmedik yerlerden gelen güzel haberler hafta sonuna güzel girmenizi sağlayacak. Hafta sonu da 8 Nisan tutulma noktası tetikleniyor, para evinizde gerçekleşmişti. 8 Nisan civarı para ile ilgili bir konu önünüze geldiyse, bir kazanç söz konusu olduysa hafta sonu bu konu yeniden hareketlenecek güzel bir anlaşma bir konuşma bir sözleşme parayla ilgili bir haber karşınıza gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 39" R
Ay
Oğlak
07° 32' 26"
Merkür
Koç
16° 27' 44"
Venüs
Koç
29° 22' 28"
Mars
Balık
28° 42' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 59"
Satürn
Balık
16° 27' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 03"
Lilith
Başak
23° 11' 29"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>