Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mayıs - 27 Mayıs

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar bu hafta para ile ilgili konular gündeminizde. Alacak verecek dengesini iyi tutturmanız gereken haftalardan biri. Pazartesi Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle eviniz, aileniz, yuvanız önem kazanacak. Bir ay boyunca kendinizi yuvanıza, evinize, ev hayatınızda yapılması gerekenlere verebilirsiniz. Bu bir ay işlerinizi hemen halledip eve gelme arzunuz yüksek çalışabilir çünkü huzuru yuvanızda bulmaya çalışacaksınız. Pazartesi ve Çarşamba günleri gayet keyifli. Girişimcilikle ilgili satış, pazarlama konusunda işleriniz varsa bu konularda destekli olacaksınız.

Perşembe günü Yay burcunda bir Dolunay var. Kariyerinizde önemli bazı sonuçlar karşınıza gelebilir. Bazı işlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz ya da kariyerinizde iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Beraberyaptığınız kişilerle bağlantıları kuvvetli tutmaya özen gösterin, güzel bazı şans ve fırsatların da karşınıza gelmesi söz konusu olacak. Anne tarafınızın konu ve olayları da öne çıkabilir. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konular da hassas olacak. Annenizinhayatı ya da sağlığı ile ilgili güzel gelişmeler de yüzünüzü güldürebilir. İşle, girişimlerinizle ilgili konularda yakın çevrenizden beklediğiniz haberler varsa Perşembe günü bu haberler gelebilir. Sosyal medya, eğitimle ilgili konular ve satış pazarlama alanlarında çok büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma gününü de bu anlamda kullanabilirsiniz.

Pazar günü Jüpiter'in İkizler burcuna geçmesiyle bir yıl boyunca emlak alım satım kiralama gibi işlerde şanslı olabilirsiniz. Kulaktan duyma bilgilerle, yakın çevrenizden aldığınız tüyolarla hareket edeceksiniz. Yatırımlarınız olacaksa Türkiye'nin komşu ülkelerine yapma arzunuz yüksek olabilir. Bunlardan yana da şans ve fırsatlarınız yüksek olacak. Bir arsa bir arazi ya da bir eşya satın alma konusunda fırsatlı bir dönem. Yuva kurmak isteyenler yuva kurabilirler evlerini taşıyabilirler uzun zamandan sonra nerede yaşamaları gerektiğine karar verebilirler. Kendinizi yuvanızda çok daha mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Bir yıl boyunca Jüpiter'in İkizler burcundan geçişi bu alanlarda size kıyak geçecek, tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mayıs - 27 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 43' 12" R
Ay
Terazi
21° 38' 56" R
Merkür
Boğa
06° 03' 55"
Venüs
Boğa
25° 34' 07"
Mars
Koç
15° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 10"
Satürn
Balık
18° 05' 55"
Uranüs
Boğa
23° 30' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 10"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 10"
Lilith
Başak
25° 33' 04"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>