Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Jüpiter sizi aşırı bir çalışma temposuna sokuyor ve sizde sağlığınızı korumak için gerekli prensipleri unutuyorsunuz. Dengeyi korumak istiyorsanız sağduyunuza başvurun ve bazı gerçekleri göz ardı etmeyin! 12 Nisan - 19 Nisan Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Nisan - 19 Nisan

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, parasal konular bu hafta başında ve önümüzdeki 15 gün boyunca çok önemli olacak. Çünkü yeni ayı müşterek para alanlarınızdan alıyorsunuz. Eşinizin, ortağınızın parası beraber oluşturduğunuz para ve tabii ki ödemeler, başka insanlara verilecek paralar, bütün bunlar bu yeni ayın konusu olacak. Borçlar, ödemeler, banka, alışveriş, kredi, vergi, faiz, stopaj ya da sigorta bunlarla ilgili uzun zamandır ödeme yapmak ya da bir ödemenizi bitirmek banka ile görüşmek gündeminizde olacak. Mesela mevduatınızda bir para vardır, o parayı bir şeye çevirmek istiyorsunuzdur ama bununla ilgili karar verememişsinizdir. İşte şimdi tam zamanı çünkü bu konularla ilgili sizi destekleyen bir yeni ay olacak gökyüzünde. Ama bu yeni ay zamanı Venüs ve Plüton arasında da zorlu bir görünüm olacak bu da parasal işlerde risk almamanız gerektiğinin altını ısrarla çiziyor. Risk almanız gereken noktalarda, alım satım yapıyorsanız, (döviz, borsa, dolar, parasal konular olabilir) bu dönem manipülasyona, spekülatif etkilere açık olacaksınız. Bu yüzden hem Pazartesi hem Cuma günleri dikkatli olmakta fayda var. Bu işlerle hiç ilginiz yoksa çocuğunuz ya da ailenizdeki insanlar ya da sevdiğiniz insan için yapacağınız harcamalara Pazartesi ve Cuma günleri lütfen dikkat edin.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber kuş gibi hafifleyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz Çarşamba gününden sonra 3 hafta boyunca öğrenmek, değişik insanlarla bir araya gelmek, yeni insanları tanımak anlamında gayet keyifli ve güzel bir zaman dilimi. Bu dönemde alıp başınızı gitmek isteyebilirsiniz. Hem bir yandan güzel işler yapacaksınız bir yandan da sıkıntıya gelemeyecek boşluk buldukça kendinizi bir yerlere atmak isteyeceksiniz. Bu dönem kendinizi zorladıysanız tanımadığınız insanların yanında olmak isteyeceksiniz. Hem eğitim hem ticaret hem de seyahat ile ilgili konularda destekli bir zaman dilimi içerisinde olacaksınız. Radyo, televizyonculuk iletişime dayalı işleriniz varsa bu dönem sizi kimse tutamaz. Kariyer hayatınızda hızlı gelişmeler var. Özelliklehayatınızda parasal konularda halledemediğiniz sorunlar varsa bu hafta bu sorunları patlatın, söyleyin.

Çarşamba ve Perşembe günleri bu anlamda şanslı olacaksınız. İş hayatınızda kimse sizi tutamaz, çok güzelbirlikleribağlantıları devrede olacak. Hafta sonu biraz kendi özelinizde, biraz kendi kafanızı dinleme etkisi devrede olabilir tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Nisan - 19 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 28" R
Ay
Oğlak
11° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 33' 02"
Venüs
Koç
29° 45' 03"
Mars
Balık
28° 56' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 15"
Satürn
Balık
16° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 17' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 05"
Lilith
Başak
23° 13' 31"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>