Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Jüpiter sizi aşırı bir çalışma temposuna sokuyor ve sizde sağlığınızı korumak için gerekli prensipleri unutuyorsunuz. Dengeyi korumak istiyorsanız sağduyunuza başvurun ve bazı gerçekleri göz ardı etmeyin! 5 Nisan - 12 Nisan Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Nisan - 12 Nisan

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, aşk dolu, keyif dolu etkilerle haftanız başlıyor. Hemen akabinde Pazartesi öğleden sonra gayet keyifle başlayan gününüz yerini iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konu ve olaylara bırakabilir. Bu hafta daha çok işinizde gücünüzde olacak, hafta sonuna doğru birazcık daha kendinizi rahatlatarak ilginizi özel hayatınıza vereceksiniz. Sevdiğinizle güzel bir hafta sonu sizi bekliyor olacak. Bu hafta gökyüzünde Venüs ve Mars’ın dansı var. Venüs ve Mars açısındaki arasındaki olumlu açı aslında ilişkilere dair her konuda çok rahat hareket edeceğinizi gösteriyor. Siz de hem parasal konularda hem özel hayatınızda hem de aile ortamlarında çok keyifli etkileşimler altında olacaksınız. Hayatınızdaki insanla bazı konuları gözden geçirmek, beraber karar almak ilişkinizi kuvvetlendirmek anlamında gökyüzü sizi destekleyecek.

Bu hafta Cuma gününe dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Göz önünde bulunduğunuz ortamlarda yanlış hareket etmeye, aldanmalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Eşiniz, partneriniz varsa onun ailesiyle ilgili konularda bazı zorlanmalar yaşadığını görebilirsiniz. Hem kendi aileniz hem de partnerinizin ailesiyle bir araya gelecekseniz ilişkiler biraz sıkıntılı ve sorunlu olabilir. Bazı konuları gözünüzde büyüttüğünüzü görebilirsiniz. O yüzden Cuma günü hem bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin hem de önemli girişimlerde bulunmamaya çalışın.

Hafta sonu neyse ki gayet güzel etkileşimler var. Parasal işlerinizi hafta sonu halletmek, alışverişlerinizi hafta sonu yapmak önem kazanacak ya da paraya dair birtakım düşünceleriniz varsa bütün bunlarla ilgili neler yapabileceğinizi ne gibi adımlar atmanız gerektiği konusunda fikirlerinizi hafta sonunda bir kağıda dökün. Planınızı iyi oturtun çünkü hafta başı başladığında yeni Ay etkisiyle başlayacak hafta, işte o zaman gönül rahatlığıyla bu konuları hareketlendirebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Nisan - 12 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>