Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Şubat - 19 Şubat

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Sevgililer Günü’nde heyecanlı olabilir, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Çok önceden yapılmış bir seyahat planınız olabilir. Bunu da yapabileceksiniz ama dikkatli olmanız da gerekecek.

Salı günü Mars'ın Kova burcuna geçişiyle çalışma hayatınız, gündelik hayatınızın ritmi, sağlığınızla ilgili konularda mücadeleniz başlıyor, bu alanlarda hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. İş ortamınız demokratik koşullar içermiyorsa ya da işinizde beklediğiniz adil karşılığı göremiyorsanız,ortamınızda yeteri kadar özgür olmadığınızı düşünüyorsanız şimdi bununla ilgili mücadeleler devreye girebilir. Bu mücadeleleri patronunuzla, beraber çalıştığınız insanlarla vermek adına savaş baltalarını kuşanabilirsiniz bu etkiye 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dikkat edin çünkü Mars'ın Plüton’la olan kavuşumu en çokhayatınız ve gündelik hayatın ritminde bazı zorlanmalarla karşılaşacağınızı gösteriyor. Bu dönem sağlığınızı çok fazla zorlamayın spor yapıyorsanız dolaşım sistemine ekstra dikkat edin ve bu dönem diğer insanlarla tartışmalardan mümkün olduğunca kaçının. Yanınızda çalıştırdığınız insanlardan yana zarar görme potansiyeliniz de yüksek. Yakın çevrenizden bir insanın hayatında da önemli ve kökten bir değişim söz konusu olabilir. 14 Şubat'ta uzak yerlere giderek ya da dış ortamlarda Sevgililer Gününüzü kutlamak istiyor olabilirsiniz. Arabayı kullanırken dış ortamlarda bulunduğunuz yerlerde diğer insanlarla dalaşmadan ilerleyin. Siz böyle olmasanız bile belki erkek arkadaşınız, eşiniz yani erkek tarafından gelecek bazı zorlanmalar devreye girebilir.

Neyse ki Cuma günü itibariyle Venüs bu alanlarınıza geçiyor. Çalışma ortamlarınızda zorlandıysanız, anlaşmazlıklar devreye girdiyse Cuma günü Venüs'ün buraya geçmesiyle bu alanlarda daha rahat etkiler daha anlaşmacı ve uzlaşmacı tavırların devreye konduğunu göreceksiniz ve bu noktalarda bu da biraz daha içinizi rahatlatabilir ama Cumartesi günü kafanıza önemli bir mevzu takılabilir obsesif ve takıntılı davranabilirsiniz. Yine çalışma ortamlarınızdan birini kıskanmanın ya da bir insanın sizi kıskandığını fark etmeniz devrede olacak hiçbir şeyi kafaya bu hafta takmayın çünkü bu takıntılar sizi fazlasıyla yorabilir. Özel hayatınıza, ilişkilerinize ve çalışma ortamlarınıza ekstra özen göstermeyi de ihmal etmeyin. Bu aralar söylediklerinize yaptıklarınıza dikkat edin, köprüleri çok çabuk yıkmaya meyilli olabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Şubat - 19 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 27' 24" R
Ay
Yay
14° 52' 16"
Merkür
Koç
16° 06' 01"
Venüs
Koç
27° 14' 06"
Mars
Balık
27° 22' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 46"
Satürn
Balık
16° 18' 04"
Uranüs
Boğa
22° 10' 24"
Neptün
Balık
28° 48' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 07"
Lilith
Başak
22° 59' 56"
True Node
Koç
15° 29' 35"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>