Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Satürn sırtınıza taşıyamayacağınız yükler bindiriyor. Bir meslektaşınızın görevini mi devralacaksınız yoksa gözden geçirmeniz gereken planlar mı var? Her şey mümkün. Sorumlulukları kabul edin ama sizi kullanmalarına izin vermeyin 13 Eylül - 20 Eylül Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Eylül - 20 Eylül

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, ailenize, evinize, yuvanıza enerjinizi harcayacağınız ve bu alanlarda özgür ruhunuzla hareket edeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta ilişkilerden yana biraz nane molla olacaksınız. İlişkiler devreye girdiğinde kendinizi kandırmamaya özen gösterin, çok çabuk kapılıp gidebilirsiniz. Karşı tarafın sözlerini çok başka yerlere çekebilirsiniz, davranışlarını farklı algılayabilirsiniz. Aldanmalar, aldatılmalar aynı zamanda ilişkilerden yana hayal kırıklıkları enerjinizi ilişkiler konusunda düzgün bir şekilde ortaya koyamamanıza neden olacak. O yüzden karşı tarafa çok fazla anlam yüklemeyin. Çünkü bu dönem karşı tarafın da kafası karışık ve karmaşık olabilir.

Çarşamba günü Mars Terazi burcuna geçiyor, parasal konularda gücünüzü göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Para harcamalarınız artacak. Modaya, tekstile, kozmetiğe, kendinizi güzelleştirmeye, alışveriş yapmaya daha fazla ihtiyacınızın olduğunu göreceksiniz. Bu noktalarda parayla mücadeleniz artarken diğer taraftan harcamalarınız da önem kazanıyor. İlişkilere paranızı akıtacaksınız ama bu çok çabuk tepkiler vermenize neden olacak. Özellikle parasal ilişkilerde kavga etmeden, demagojiye girmeden daha olaylara net bakarak ilerlemeye özen gösterin. Ticaretle uğraşıyorsanız ya da bir para beklentiniz varsa bu dönem parasal konuları çok iyi idare edemediğinizi fark edebilirsiniz.

Cuma günü yakın çevre ilişkilerinizde sıkıntı ve problemler görülebilir. Sevdiklerinizle aranıza mesafe koyabilir, beraberyaptığınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların aile hayatında bazı zorlanmaların devreye girdiğini görebilirsiniz. O yüzden onlara mümkün olduğunca faydalı olmaya ve yardım etmeye çalışın.

Başak burçları kendi gücünüzün farkında olmalısınız. İlişkilerde hayal kırıklıkları, sıkıntı ve zorlanmalarınız olsa bile kendi gücünüzü bildiğinizde, kendi isteklerinize ve hobilerinize yöneldiğinizde, başka insanlara ihtiyacınızın kalmadığını gördüğünüzde o zaman ilişkilerde doğru yolu bulacaksınız. Bu hafta hobilere, spora vakit ayırın, size iyi gelen insanlarla vakit geçirmeye özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Eylül - 20 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 00" R
Ay
Yay
05° 35' 40"
Merkür
Koç
16° 01' 13"
Venüs
Koç
26° 20' 23"
Mars
Balık
26° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 39"
Satürn
Balık
16° 14' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 56"
Neptün
Balık
28° 47' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 05"
True Node
Koç
15° 32' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>