Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mart - 20 Mart

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar ailevi konu ve olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Aile hayatınızda yapılması gerekenler ve ailenizle beraber adım atmanız gereken konular çarşamba öğle saatlerine kadar gündeminizde olacak ve bu hafta çarşamba günü Mars'ın Neptün’le dik açısı toplumsal konularda, işle ilgili alanlarda ve kariyerinizde bazı noktalarda zorlanacağınızı da gösterebilir. Evliyseniz sevdiğiniz insanla topluluk içerisinde, kalabalık ortamlarda bazı problemlere açık olabilirsiniz.

Bu hafta sevdiğiniz insanla tartışmalara girmeyin hem kendiniz hem sevdiğiniz insanın ailesi hem de partnerinizle olan bağlantılarınız önemli olacak. Tepkilerinizi içinize atma istediğiniz gibi ortaya koyamama gibi etkiler de devreye girebilir ama bu hafta sinirli ve gergin yapınızı biraz daha aşağıya çekmeye çalışın. Ortaklı işlerinizde de beklentileriniz varsa Çarşamba, Perşembe ve cuma günleri harekete geçmeyin.

Cuma günü Venüs'ün Boğa burcuna geçmesi ile beraber seyahatleriniz hızlanabilir, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı insanlarla görüşmeler, konuşmalar önünüzdeki dönem artmaya başlayacak. Gezmekten, dolaşmaktan mutluluk duyabilirsiniz ya da bir kurumda çalışıyorsanız bu alanda daha sağlam koşullarla hareket etmek isteyeceksiniz. Yeni, farklı insanlar, kültürler bunlarla ilgili atılması gereken adımlar, mesela dil öğreniyorsanız, eğitim alanında birtakım girişimleriniz varsa bu alanda yine gelecek güzel haberler gündeminize yerleşirken bir taraftan da hukuki alanda da güzel haberler alabilirsiniz.

Pazar günü Merkür'ün Koç burcuna geçmesi para ile ilgili konuları hızlandıracak bu alanda atak olmanız gereken yönleriniz ön plana çıkacak. Fikirleriniz çok hızlı çalışabilir, lider yönlerinizi bu konularda ön plana çıkarabilirsiniz. Bir yandan düşüncesiz para harcamaya meyilli olacaksınız bu dönemde ama diğer taraftan parayla alakalı konularda kafanız çözüme yönelik hızlı bir şekilde çalışacak. Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanı çok fazla hırpalamayın onunla olan bağlantılarınızda karşı tarafı çok fazla zorlamayın ve Cuma günü Merkür Güneşin kalbinde olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber vereceğiniz kararları Cuma günü devreye koyabilir ya da daha öncesinde yaşadığınız sıkıntılar varsa bu sıkıntılara çözüm üretmek üzere Cuma günü harekete geçebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mart - 20 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 47" R
Ay
Balık
10° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 35"
Venüs
Boğa
05° 00' 15"
Mars
Koç
02° 13' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 02"
Satürn
Balık
16° 51' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 27"
Lilith
Başak
23° 41' 54"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>