Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bir koşu bandındaymış ve bir türlü ilerleyemiyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Satürn, gündelik yaşamınızı ağır işlerle baltalıyor. Sabırlı olun! 14 Haziran - 21 Haziran Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Haziran - 21 Haziran

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, biraz geri planda duracağınız enerjilerle haftanızı başlatıyorsunuz. O yüzden şartları çok fazla zorlamamak en iyisi. Geri planda yürüttüğünüz işlerinizi iyi organize edebilirsiniz. Kapalı bir yerde, bir büroda çalışıyorsanız, bir araştırma işindeyseniz ya da kendi halinizde kendi başınıza çalıştığınız bir alandaysanız bu hafta biraz daha rahat etkiler var. Ama kalabalık ortamlara girip çıkacağız bir işiniz varsa isteğiniz yüksek olmayabilir. Bu hafta kalabalık ortamlarda ve yerlerde ikili ilişkilerinizden kaynaklı olarak bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesi ile olan bağlantılarında bazı hayal kırıklıkları olabilir, bazı konuşmalar sinirlerinizi zıplatabilir. Karşı taraftan bir beklentiniz varsa bu beklentilerin karşılanmadığını görebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda, göz önünde olacağınız alanlarda, toplum içerisinde ne olursa olsun aldanmalara, kandırılmalara başka insanlardan etkilenmelere dikkat edin ve bağışıklığınızı lütfen sağlam tutun.

Salı günü itibariylehayatınızda bazı olayların değiştiğini görebilirsiniz. Bu aralar her şeyalanlarınızda hareketli bir havada olabilir. Bazı değişimler sizin dışınızda gelişebilir, beraber çalıştığınız insanların hayatındaki zorlanmalar sizinalanlarınıza yansıyabilir. Bu dönem beklediğinizşartları, koşulları varsa, birtakım beklentiler içerisindeyseniz bu beklentilerinizin sizin isteklerinize çok uymadığını fark edebilirsiniz. Bu nedenle esnek olmaya özen gösterin, o zaman şartların ve koşulların çok daha rahat aktığını fark edeceksiniz.

Jüpiter ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızdaydı ve Pazar günü gerilemeye başlıyor. Bu konularda güzel şanslar elde ettiyseniz, bu ortaklı işleriniz de olabilir, işte şimdi bu alanlarda elde ettiğiniz bazı fırsatları yeniden gözden geçirme dönemine doğru gidiyorsunuz. İlişkilerde neyin çalıştığını, neyin çalışmadığını ne istediğinizi ve bunun sonucunda neyi elde ettiğinizi çok rahat ve net bir şekilde görebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Haziran - 21 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 14' 51" R
Ay
Aslan
13° 58' 11" R
Merkür
Koç
28° 36' 35"
Venüs
Boğa
18° 34' 53"
Mars
Koç
10° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 46"
Satürn
Balık
17° 42' 58"
Uranüs
Boğa
23° 10' 21"
Neptün
Balık
29° 18' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 25' 60"
Lilith
Başak
24° 55' 17"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>