Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Mayıs - 22 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar bu hafta ilişkiler, parasal konular hayatınızda önemli. Alacağınız haberler doğrultusunda gelecek planlarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Merkür'ün düzelmesi ile seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler alanınızda yaşadığınız problemler geride kalmaya başlıyor. Sosyal medya mecralarında ya da bulunduğunuz ortamlarda daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde yaşadığınız sıkıntılar sona eriyor. Kaldı ki bir gün sonra Jüpiter bu alanlarınıza geçiyor hem eğitimsel konularda hem geleceğinizi ilgilendirecek her tür işinizde önemli şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. Jüpiter dokuzuncu evinizden hareket ediyor o yüzden geleceğinize dair bir güven bir istikrar duygusuyla da hareket etmek ve kendinizi garanti altına almak da isteyebilirsiniz.

Bu hafta Jüpiter'in Plüton ile dik açısı devrede olacakkoşullarınıza dikkat edin. İş ortamlarınızda beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı sıkıntılı durumlar devrede olabilir. Sağlıkla ilgili konulara dikkat edin ve işle ilgili alanlarda koşulları çok zorlamayın.

Cuma günü bir Yeni ay gerçekleşecek ve bu Yeni ay seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, gelecek planlarınız konusunda vereceğiniz önemli kararları devreye koyacağınız bir Yeni ay olabilir. Bazı konularda inat edebilirsiniz, daha önceden atmak istediğiniz ama yapamadığınız konuları nihayete erdirmek için de bu Yeni ay size göz kırpacak.

Cumartesi günü Mars Aslan burcuna geçiyor, Mars'ın Aslan burcuna geçişiyle bir buçuk ay boyunca dikkatli olmaya özen gösterin. Enerjiniz düşük çalışabilir, yönünüzü bulmakta zorlanabilirsiniz, bazı insanların size saldırdığını ya da bazı insanların sizi anlamadığını fark edebilirsiniz. Bu dönem büyük girişimlere enerjinizi harcamak anlamında çok faydalı olmayacak ama bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeniz gerektiğini Mars'ın bu geçişiyle beraber göreceksiniz.

Pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişi iş, kariyer fırsatlarını artırırken çalışmıyorsanız da toplumsal konularla ilgili olacak, aile hayatınıza daha fazla değer verecek ama yine de kendinizi göstermekten geri durmayacaksınız. Pazar günü beklenmedik bazı durum ve olaylarla karşılaşma potansiyeliniz var. Sağlıkla ilgili konularda da ateşli hastalıklardan mümkün olduğunca uzak durun. Beraber çalıştığınız birileri varsa hafta başında bazı işleri beraber yapacaksanız bazı zorlanmalar devrede olacak. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamayın, sağlığınıza ekstra özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Mayıs - 22 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 29" R
Ay
Akrep
23° 24' 37"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 08' 47"
Mars
Balık
26° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 12"
Satürn
Balık
16° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 45' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 18"
Lilith
Başak
22° 48' 39"
True Node
Koç
15° 34' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>