Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Nisan - 10 Nisan

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, haftaya kendi ihtiyaçlarınıza değer vererek başlıyorsunuz. Yerinizde duramayacaksınız aldığınız haberler doğrultusunda kısa vadeli bir yerlere gitme, bir arkadaşınızla buluşma ya da bir planı devreye sokma etkisi devreye girebilir. Öğrenciyseniz eğitim hayatınıza dair verilecek önemli kararlar da bu haftanın konusu.

Diğer taraftan Merkür Boğa burcuna geçiyor seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işler, yurt dışı bağlantılı konular, ticari faaliyetler ve hukuki alanda atılması gereken adımlar önem kazanıyor. Bu dönem tanımadığınız insanlarla daha fazla iletişim içerisine girebilirsiniz, eğitim hayatınızın üzerine düşebilir ya da seyahatlerinizi planlayabilirsiniz. Yineortamlarınızda beklenmedik bir çekişme Pazartesi günü devreye girerken başkalarını ikna etmek çok da kolay olmayacak. Şüphe mekanizmanız fazlasıyla çalışabilir takıntılı davranmaktan mümkün olduğunca uzak durun.

Perşembe günü Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek bu Dolunay para alanlarınızda oluşacak. Maddi konularda cebinize giren para önemli olurken tam da bu Dolunay zamanı cebinizden çıkan ve cebinize giren para arasındaki dengeyi kurmak yine size düşecek ve bunu yapmanız gerekiyor. Güzel bir para gelebilir ama bu para daha önceden hesaplanmış bir yere gidebilir ya da çok uğraşmışsınızdır tam da bu Dolunay zamanı bu paranın geleceği haberi karşınıza gelebilir. Parasal konularda şanslısınız, bu Dolunay zamanı güzel bir denge devrede olacak. Seyahatlere gitmeye, eğitime daha fazla para vermeye ya da kendi istekleriniz ve zevkleriniz doğrultusunda para harcama arzunuzda yüksek çalışacak. Sevdiğiniz insana küçük bir hediye almak devrede olabilir bu hafta genelinde ve karşınıza bu ara güzel bir teklif gelirse seyahat ve eğitimle alakalı olarak bunu muhakkak yapmalısınız. Parasal konularda da şifalanacağınız haftalardan bir tanesi. Hafta sonu arkadaşlar, akrabalarla beraber yapacağınız planlar yüzünüzü güldürebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Nisan - 10 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 35" R
Ay
Balık
11° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 06"
Venüs
Boğa
05° 01' 16"
Mars
Koç
02° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 13"
Satürn
Balık
16° 51' 27"
Uranüs
Boğa
22° 32' 03"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Başak
23° 41' 59"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>