Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Mart - 3 Nisan

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar,hayatınıza ve yapılması gerekenlere odaklanarak,ortamlarınızdan gelecek haberlere odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında Merkür'ün Jüpiter’le kavuşumu sizi en çok maddi yönden etkileyecek. Parasal yönden güzel haberler karşınıza gelebilir hem kariyer hayatınızda hem de evle ilgili girişeceğiniz işlerinizde işin içerisine ailenizi de katarsak güzel haberler, şanslı haberler devrede olabilir. Aynı zamanda uğraştığınız bir nafaka işiniz, mirasla ilgili bir konu ya da bir para beklentiniz varsa salı günü bu konuların aktif olduğunu ve istediğiniz haberlerin karşınıza sizi mutlu ederek geldiğini de görebilirsiniz. Spiritüel konularla ilgileniyorsanız bu aralar cesur olmanız gereken bir dönem ve eğer cesur olduysanız bu cesaretinizin karşılığını da çok net görebilirsiniz.

Cuma günü Venüs Uranüs'le birleşiyor beklenmedik olana hazırlıklı olmak lazım. Uzak yerlerde, seyahatlerde, eğitimde, tatilde hızlı olaylar karşınıza gelebilir özellikle tanımadığınız insanlarla olan bağlantılarınızda sıkılganlıklarınızın yüksek olduğunu göreceksiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa onların hayatında yaşanacak belirsizlikler ya da olaylar sizin de hayatınızı meşgul edebilir. Aynı zamanda yine bir eğitim ya da birfırsatının sonuçları ile bu dönem yüzleşebilirsiniz. 8 Kasım tutulma noktası bu cuma günü tetiklenmiş olacak o dönem yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar daha olumlu bir şekilde karşınıza gelecektir. Eğer eğitimci ya da öğrenciyseniz bu dönem sıkılganlıklarınızla hareket ediyor olabilirsiniz. Mesela eğitmenlerinize, öğrenci arkadaşlarınıza, derslere karşı isteksiz olabilirsiniz. Öfkeli biraz asi, isyankâr tavırlarla çevrenizdeki insanları yönlendirmek isteyebilirsiniz bu etkiye dikkat edin.

Diğer taraftan Mars arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda hareket etmeye başladı sevdiklerinize karşı korumacı, içgüdüsel tavırlarınızla hareket edebilirsiniz bu dönemde ama arkadaşlarınızla yapılacak bir işiniz, girişimleriniz varsa bu hafta bu girişimlerden istediğiniz sonuçları almak çok da mümkün olmayacak. Kadın-erkek ilişkilerini dengeye oturtamadığınız haftalardan bir tanesindesiniz. Satürn de ilişkiler alanınıza geçti bu da zaman zaman ilişkilerinizde bardağın boş tarafını görmenize ya da olumsuz bakmanıza neden olacak hayata o yüzden ilişkilerinizi bu hafta hiç zorlamayın hayatı akışına bırakın hem parasal konularda şanslı olacaksınız hem de diğer taraftan önemli bazı haberler karşınıza gelecek. Hafta sonu dinlenmeye özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Mart - 3 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 02" R
Ay
Balık
07° 10' 60"
Merkür
Koç
18° 20' 33"
Venüs
Boğa
04° 41' 31"
Mars
Koç
02° 02' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 05"
Uranüs
Boğa
22° 31' 08"
Neptün
Balık
28° 59' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 36"
Lilith
Başak
23° 40' 13"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>