Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Nisan - 24 Nisan

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta sevdiğiniz insanla beraber vereceğiniz kararlar önemli olurken bayrama hazırlık yaptığınız bu dönem içerisinde maddi konularda neler yapabilirsiniz ya da nereye harcama yapacaksınız ya da neye ihtiyacınız var bunlarla ilgili olacak alışverişlerinizi hızlandıracaksınız.

Perşembe günü gökyüzünde hibrit bir Güneş tutulması gerçekleşecek siz bu Güneş tutulmasını müşterek para alanlarınızda yaşayacaksınız. 21 Mart civarı gündeme gelmiş konu ve olaylar başlattığınız işler ya da para ile ilgili vermiş olduğunuz kararlar tam da bu Perşembe günü oluşacak Güneş tutulması ile beraber bazı nihai sonuçlara ya da bu kararların karşınıza gelmesine neden olabilir. İşte burada verilecek önemli durumlar var bir borcun altına girmeyi düşünüyorsanız ya da bir banka kredisi çekecekseniz ya da eşinizin, partnerinizin parasal konularda vermesi gereken önemli kararlar varsa bu Güneş tutulması bu konuları ilgilendirecek. Miras, nafaka ile ilgili konularda önemli yenilenmeler verilmesi gereken önemli kararlar önce bir konunun bitirilmesi sonra yeni bir konuya adım atılma gibi durumlar söz konusu olabilir.

Aynı gün Güneş Boğa burcuna geçiyor seyahatleriniz hızlanırken hayata bakış açınız daha da geniş olacak. Önünüzdeki dönem eğitim fırsatlarınızın daha fazla karşınıza geldiğini görecek aynı zamanda diğer insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Sizi daha az tanıyan insanlarla olan girişimleriniz, konuşmalarınız hızlanabilir ama tam da bu noktada beraber çalıştığınızyaptığınız insanlarla bazı anlaşmazlıklara açık görünüyorsunuz. Güç çekişmeleri, ego sürtüşmeleri bu dönem sizi zorlayabilir. Bazı işlerinizde bozulmalar ya da beraber çalıştığınız insanın hayatında oluşacak bir sıkıntının sizin işlerinize yansıması devreye girecek.

Cuma günü Merkür sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuk, medya alanlarınızda gerileyecek. Daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılar kuvvetlenmeye başlıyor ama burada Merkür'ün gerilemesi eski konu ve olayları yeniden ele almanıza daha önceden tanıdığınız insanlarlabirliği içerisinde olmanıza neden olabilir. Yeni insanlarla görüşmekten, yeni işlere başlamaktan mümkün olduğunca uzak durun 15 Mayıs'a kadar bu alanlarda destekli olmayacaksınız. Eğer gitmeniz gereken bir seyahat varsa daha önceden tanıdığınız yerlere gitmekte bir sıkıntı yok ama sıfırdan bir yere gidecekseniz başınıza gelecek her türlü aksiliğe karşı hazırlıklı olmakta fayda olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Nisan - 24 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 58" R
Ay
Başak
18° 22' 16"
Merkür
Koç
17° 10' 58"
Venüs
Koç
18° 29' 38"
Mars
Balık
21° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 40"
Satürn
Balık
15° 37' 44"
Uranüs
Boğa
21° 46' 39"
Neptün
Balık
28° 35' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 33"
Lilith
Başak
22° 12' 44"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>